2777
2789
عنوان

جراحی بینی

109 بازدید | 15 پست

سلام دوستای عزیززم،دوستانی که جراحی رینو انجام دادن میشه لطفا راهنماییم کنید روز جراحی بینم من پریود میشم امروز رفتم زمان جراحی و عوض کنم گفت عیب نداره مشکلی نیست با لباس زیر میرید اتاق عمل این واقعاااا درسته یعنی؟میترسم خانم منشی از خودش گفته باشه اونجا برم ابروم بره  

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"
وا ربطی نداره پد میزاری میری اتاق عمل مشکلی نیست 

اخه من ی بار رفتم اتاق عمل حالا اندوسکوبی بود کل لباسامو گفتن دربیار

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخه من ی بار رفتم اتاق عمل حالا اندوسکوبی بود کل لباسامو گفتن دربیار

میگن چون بعد عمل ممکنه سوند بخوان بزارن برای ادرار

اما پریود باشی خودشون میدونن دیگه سوندم نمیزارن

واسه دستشویی باید بلند شی دردسرش اینه

میگن چون بعد عمل ممکنه سوند بخوان بزارن برای ادرار اما پریود باشی خودشون میدونن دیگه سوندم نمیزارن ...

سوندم میزارن😧وای خدای من با اون وضعیت ابرو حیثیت کلا نمیمونه 😨اصلا نمیتونم من اونجوری برم ا

سوندم میزارن😧وای خدای من با اون وضعیت ابرو حیثیت کلا نمیمونه 😨اصلا نمیتونم من اونجوری برم ا

وا

چرا متوجه نمیشی

میگم پریود نباشی سوند میزارن

پریود باشی بیخیال میشن

پد بزار دیگه. گیر دادی کلا نری عمل انگار🤨

وا چرا متوجه نمیشی میگم پریود نباشی سوند میزارن پریود باشی بیخیال میشن پد بزار دیگه. گیر دادی کل ...

نه بابا ۶ ماه پیش وقت گرفتم کجا نرم  این منشی اصلا درست راهنمایی نمیکنه واقعااا اعصابم و خراب کرده   

نه بابا ۶ ماه پیش وقت گرفتم کجا نرم  این منشی اصلا درست راهنمایی نمیکنه واقعااا اعصابم و خراب ک ...

درست راهنماییت کرده. پریود مهم نیست منم سر عمل بینیم پریود بودم. در ضمن من کارم بیمارستانیه مطمئنم که بهت میگم بی استرس برو ان شالله عملتم عالی میشه

درست راهنماییت کرده. پریود مهم نیست منم سر عمل بینیم پریود بودم. در ضمن من کارم بیمارستانیه مطمئنم ک ...

ممنونم عزیزم والا هر کسی ی چیزی میگه بهم منم قدرت تحمل دردم خیلی کمه یکی میگفت ی هفته خون بالا اوردم یکی میگفت سرگیجه شدید اوردم ،پیرم دراومد ،منم نزدیک جراحیم هست خیلی ترسیدم شبا دیگه دارم کابوس میبنم در حدی که امروز گفتم عمل بی عمل😞

ممنونم عزیزم والا هر کسی ی چیزی میگه بهم منم قدرت تحمل دردم خیلی کمه یکی میگفت ی هفته خون بالا اوردم ...

والا من که عملم راحت بود حتی کبودم نشدم

بدن با بدن فرق داره

خیلی سوال پیچ نکن ادمارو بدنت با بقیه یکی نیست که

برو تمومش کن

2790
2778
2791
2779
2792