2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نخودی.برنجی.قرابیه.گردویی.نارگیلی.

من توفرگاز پختم و عالی شد.امسال باردارم نمیتونم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

نخودچی،شیرینی مشهدی.بهشتی..یکمم برشتوک نخودچی..

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........

مامان من کیک میپزه

ولی باز تهش شیرینی هم میخره زشت نباشه🤦‍♀️😁

درست کردن شیرینی زحمت زیاد میبره عزیزم مخصوصا که بار اولت باشه و خراب بشه و دیگه هیچی... 

خستگیشم تو تنت میمونه روز عیدی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

من پفکی گردویی و دو نوع نارگیلی و یه اسلایس خرما و برنجی درست میکنم. نخودچی و باقلوا هم اکثرا میخرم . همشون رو تو فر گاز میپزم به غیر اسلایس خرما که روی گازه نه تو فر. عالی میشن

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد
خانما اگه میشه دستو پختاتون هم بگین،من نخودچی درس کردم زیرش قهوهای تیره شده بود ولی درست هنوز نپخته ...

شیرینی نخودچی استراحتش خیلی مهمه..شب قبل خمیرشو اماده کن باید ازچرخ گوشتم رد بشه..تاصبح هم توپلاستیک تویخچال استراحت کنه.کم کم از یخچال برداری بین دوتانایلون وردنه بکشی قالبوبزنی تو ارد بعد روشیرینی قالب بزنی...من یکم کنجد هم میپاشم روش بعد قالب میزنم..

پودرکاکایو بایکم اب مخلوط کن زیادنه ها..باخلال دندون وسط بزار..😍

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........

سراشپز پاپیون نصب کن خیلی خوبه