roshanam مدیر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 2362 عنوان عمل بینی | مشاهده متن کامل بحث + 6391 بازدید | 54 پست سلام بچه ها.من میخوام بینی مو عمل کنم چندوقته دنبال دکتر خوب با قیمت مناسب میگردم.اگه میشناسید معرفی کنید.اصفهانم.تامیشه زیر ده باشه😥 1398/11/17 | 21:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsema عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 472 دکتر قضاوی هنوز مطب نداره الانم هزینه رو ۶ تومن کرده احتمالا میخاد از ایران هم برهکارش بد نیست ولی عالی هم نیست دراین زمانه بی هیاهوی لال پرست...خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا...برای این همه ناباور خیال پرست
roshanam مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 2362 کجا هست اصفهان؟ آره خیابون توحید.بزن نت آدرس و شماره میاره
mahsema عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 472 از عمل تون راضی بودید؟ بینی خواهرم قشنگ شده دراین زمانه بی هیاهوی لال پرست...خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا...برای این همه ناباور خیال پرست
mahsema عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 472 هردو راضی بودن؟کدوم بهتر بود به نظرتون؟ اره هردو راضی اند.بینی خواهرم استخوانی بود طبیعی عمل کردهدوستم گوشتی بود اونم خوب شده واقعا چون خیلیییی بینیش بزرگ بود دراین زمانه بی هیاهوی لال پرست...خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا...برای این همه ناباور خیال پرست
roshanam مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 2362 دکتر قضاوی هنوز مطب نداره الانم هزینه رو ۶ تومن کرده احتمالا میخاد از ایران هم بره کارش بد نیست ولی ... در تلاشم پیشش نوبت بزنم ولی چون مطب نداره سخته یکم.از آشناهاتون پیشش عمل کردن؟
roshanam مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 2362 اره هردو راضی اند.بینی خواهرم استخوانی بود طبیعی عمل کرده دوستم گوشتی بود اونم خوب شده واقعا چون خی ... خداروشکر..بله بینی گوشتی ایدآل درنمیاد ولی بازم بهتر از قبلشه...
fando0o0ogh عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 588 چهارده من همین امروز عکس فرستادم واسه دو تا دکتر یکیشون گفت ۸ و نیمیکی گفت ۶ و نیم هر دو هم میدون ونک هستن فکر میکنم کمی فرم بینی هم تعیین کننده اس توی قیمت
fando0o0ogh عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 588 بهترین دکترهای اصفهان را اگر میشناسید بهم معرفی کنیدمن تعریف دکتر میلانی تهران را شنیدم اما نمیدونم کارشون چطوره
roshanam مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 2362 من همین امروز عکس فرستادم واسه دو تا دکتر یکیشون گفت ۸ و نیم یکی گفت ۶ و نیم هر دو هم ... پایه ی قیمتشون برای همه چهاردهه ایشون.حالا اگه بیشتر کارببره اضافه میشه ولی تفاوت آنچنانی نداره
roshanam مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 2362 بهترین دکترهای اصفهان را اگر میشناسید بهم معرفی کنید من تعریف دکتر میلانی تهران را شنیدم اما نمیدون ... طرزی که شونزده تومنه امسال سال دیگه بیشتر میشه.و خرمی که چهارده.کس دیگه ای رو نمیشناسم
fando0o0ogh عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 588 پایه ی قیمتشون برای همه چهاردهه ایشون.حالا اگه بیشتر کارببره اضافه میشه ولی تفاوت آنچنانی نداره چه خبره مگه...من میخوام نهایتا با ۸ و نیمی عمل کنم اما بازم میگردم ارزون تر پیدا کنم
roshanam مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 2362 چه خبره مگه... من میخوام نهایتا با ۸ و نیمی عمل کنم اما بازم میگردم ارزون تر پیدا کنم نمیدونم والا😑.شمام اصفهانید؟