2777
2789
عنوان

قوم الظالمین

252 بازدید | 27 پست

امروز رفتم جشن عقد یکی از اقوام .تالار بود .وسط مجلس موقع رقص چراغ هارو خاموش کردن .بعد من کیفم رو میز بود یکم خم شدم بردارم یهو صندلیم از زیر پام خالی شد خوردم زمین ،بعد دوتا از دختر فامیلای شوهرم دیدم پشت سرم بودن یه تیکه انداختن رفتن ،با خودم گفتم لابد پام لیز خورده ،بعد رفتم اتاق پرو زن داداش اون دخترا اونجا بود بهم گفت اونا صندلیتو کشیدن .منم اینقدر عصبانی  شدم از اتاق پرو اومدم دیدمشون دارن رد میشن پلاستیک لباسام تهش کفش مجلسیم بود زدم تو شکمش .بعد اونمم داد زد وحشی  منم گفتم وحشی تویی زنگ بزنم باغ وحش .تو پرانتز بگم اون دخترا به وحشی بودن معروفن عروسشونو کتک میزنن .این اولین عکس العملم در برابر فامیل شوهربود همیشه مظلوم بودم همشون پررو شدن .هییییی 

دخمل نازم من و بابایی عاشقتیم .  

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

احسنت

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
این کارا چیه ؟؟؟!!! اصلا تو‌مخیلم نمیگنجه والا همچین حرکاتی.... ته بیفرهنگی......

والا به خدا من هیچیشون نمیشم نمیدونم چرا با من بد رفتاری میکنن .ماهمه خانوادمون با احترام برخورد میکنیم حتی تو نمیگیم بهم ولی اونااا

دخمل نازم من و بابایی عاشقتیم .