2777
2789
عنوان

هرمون اچ سی جی

54 بازدید | 9 پست

۱۷ روز پریودم عقب افتاده در صورتی که دوره ام مرتب بود آز دادم بتام ۱.۷ بوده،میدونم که لقاح دیر انجام شده چون تخمک گذاریم دیر بود،ممکنخ که باردار باشم و زود آزمایش داده باشم؟

۱۷روز خیلیه یعنی میشه گفت یه دوره تخمک گذاریه مجدد

حتما برو سونو واژینال شو

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد هفده روز دیگه باید بتات بالاتر از این حرفا میبود..بنطرم باید بری پیش دکتر تا راهنماییت کنه

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

منم امروز پنج روزه که تاخیر داشتم...اما بی بی نزدم..ولی امروز درد پریودی داشتم...تا حالا تاخیر نداشتم 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
اقداممون ۴ روز قبل از موعد پریودم بوده یعنی اگر قرار بوده باشه لقاح صورت گرفته باشه هنوز سه هفته نی ...

اخه چهار روز قبل پری که احتمال بارداری خیلی پایینه عزیزم 

اخه چهار روز قبل پری که احتمال بارداری خیلی پایینه عزیزم 

اره میدونم ولی برای مامانم اتفاق افتاده بود

نگرانیم به خاطر ۱۷ روز تأخیره،اصلا سابقه نداشته این مورد واسم

اره میدونم ولی برای مامانم اتفاق افتاده بود نگرانیم به خاطر ۱۷ روز تأخیره،اصلا سابقه نداشته این مور ...

خوب سونوگرافی چرا نرفتی عزیزم؟