2777
2789
عنوان

بتا ۳۶

784 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من ۱۳ این ماه رفتم آزمایش دادم بتام شد ۳۶.بردم دکتر گفت بارداری دیشب نمیدونم چی شد که من خون ریزی پیدا کردم پیش یه متخصص رفتم گفت بتا۳۶ قبول نیست کسی بوده که بتاش ۳۶ بوده باردار بود یا خونریزی داشته 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان نفهمیدم باردار نیستی یا بارداری داری سقط میکنی؟ 

دکتر خودم گفتم باردارم دیشبم که خون ریزی پیدا کردم دکتر بیمارستا گفت بارداری یا داره سقط میشه یا لانه گزینی همیشه خون ریزی دلیلش سقط نیست

من بتام ٤١ بود باردار بودم ولي تست كردم دو روز بعد

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

آخه من از دیشب خون ریزی دارم مثل پری شدن این گیجم کرده

احتمالا داره سقط ميشه😔

همين حالا برو ازمايش بده اورژانسي جوابش رو بگير ببين بتا افزايش داشته يا نه 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

منم بتام چند روز پیش 36 بود دوباره دیروز آز دادم بتام 2 شده بود و لک بینی پیدا کردم دکتر گفت هر چی بوده داره دفع میشه احتمالا

آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ..اما     دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم...
احتمالا داره سقط ميشه😔 همين حالا برو ازمايش بده اورژانسي جوابش رو بگير ببين بتا افزايش داشته يا نه ...

رفتم دکتر آزمایشگاه گفت چون خون ریزی داری الان مشخص نمیکنه پنجشنبه بیا

رفتم دکتر آزمایشگاه گفت چون خون ریزی داری الان مشخص نمیکنه پنجشنبه بیا

انشاالله كه اگر سالمه و به صلاحته بمونه برات عزيزم

استرس نداشته باش

استراحت كن

2790
2778
2791
2779
2792