2777
2789
عزیزم مرتبم باشی باز کار عید هست دیوارارو باید کشید پرده و فرش بشوری ظرفای کابینتارو وایتکس بزنی

حالا یه دیوار آره .ولی من خودم هروقت احساس کنم پردم و ملافه و رومتکایی کثیفه میشورم ...نه برا عید ...ظرف هم همیشه با مایع بشوری احتیاج به وایتکس نداره دیگه 

آره دیگه اینجوری خودمون راحتیم .و آرامش داریم 

من،میخام،بابرنامھ گلبوتھ خانم،برم،جلو  امروز روز جاروبرقیھ  وشستن،رویھ تشک روبالشتی پتوکوچولوھا  اتوکردن،لباسا

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من همیشه تمیزم الان فقط باید یه فرش بشورم چون تازگی روضه داشتم چایی ریختن باپرده ها ولی حس همیناه ...

فرش و که میدی قالیشویی .پرده هم کاری نداره که.به این فکر کن تمیز بشه لذت میبری

فرش و که میدی قالیشویی .پرده هم کاری نداره که.به این فکر کن تمیز بشه لذت میبری

نه اخه قصددارم شوهرم مجبورکنم خودش فرش رو بشوره😂😂فرش یکی ازاتاقاست ارزش نداره هفتادپول فرش شویی بدم براش

خب من همیشه تمیزم الان فقط باید یه فرش بشورم چون تازگی روضه داشتم چایی ریختن باپرده ها ولی حس همیناه ...

آرع عشقم،،،،،،خدابزرگھھھھھھھ.  

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
نه اخه قصددارم شوهرم مجبورکنم خودش فرش رو بشوره😂😂فرش یکی ازاتاقاست ارزش نداره هفتادپول فرش شویی بد ...

آها این جوریه. انشالله با دل خوش همه کارهاشون و انجام بدن..شوهر شما هم مجبور بشه 

حالا یه دیوار آره .ولی من خودم هروقت احساس کنم پردم و ملافه و رومتکایی کثیفه میشورم ...نه برا عید .. ...

خیلی عالیه همیشه مرتب باشی ولی خب همه ظرفارو با مایع میشورن دیگه ولی بخوای برق بیوفته باید وایتکس بزنی