2777
2789

صبح که پا میشم اول آشپزخونه و پذیرایی رو مرتب میکنم چون با مادرشوهرم تو یه ساختمونم حفظ آبرو میکنم بعد میام لش میکنم تو اتاق رو تخت اتاقم وضعش افتضاحه کسی میاد در اتاقم می‌بندم توش معلوم نباشه😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح که پا میشم اول آشپزخونه و پذیرایی رو مرتب میکنم چون با مادرشوهرم تو یه ساختمونم حفظ آبرو میکنم ب ...

ھھھھھھھھھھخخخخخخ منم،اینطوریم.

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

یک سوال .خانوما چرا همیشه تمیز و مرتب نباشیم که عید بیایم خودمون و خسته کنیم .همیشه اگر هرچیزی و بزاری سر جاش و تمیز کنی و خرت و پرت جمع نکنی دیگه این فشار خونه تکانی نیست .این نظرم بود که اینکارو بکنید همیشه که همیشه راحتید

یک سوال .خانوما چرا همیشه تمیز و مرتب نباشیم که عید بیایم خودمون و خسته کنیم .همیشه اگر هرچیزی و بزا ...

آرع بخدامنم،تصم،گرفتم،ھرروز یجاروجم،کنم.خستھ نشممم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
یک سوال .خانوما چرا همیشه تمیز و مرتب نباشیم که عید بیایم خودمون و خسته کنیم .همیشه اگر هرچیزی و بزا ...

عزیزم مرتبم باشی باز کار عید هست دیوارارو باید کشید پرده و فرش بشوری ظرفای کابینتارو وایتکس بزنی

خب من همیشه تمیزم الان فقط باید یه فرش بشورم چون تازگی روضه داشتم چایی ریختن باپرده ها ولی حس همیناهم نیست