2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا اونجایی که من گفتم درسته؟

اره فقط دوره های ابتدایی نیاز نیست از اول تخصصی ها رو بگیر

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
اره فقط دوره های ابتدایی نیاز نیست از اول تخصصی ها رو بگیر

البته از همینجا بگم مرسی راهنمایی میکنی من حتی از نی نی سایتیا هم پرسیدم درست راهنمایی نمیکنن من اینایی که گفتم و از تو سایتا پیدا کردم

اونجوری متوجه میشم چی به چیه؟نباید ابتدایی هاشو یاد بگیرم؟

نه اصلا نیازی نیست فقط پول دور ریختنه چون مدرکش که ارزشی نداره بعد رشته ها رو هر کدوم تفکیک شده از پایه اموزش میبینی ابتدایی سه مدل کوتاهی رنگ و مش و میکاپ

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
البته از همینجا بگم مرسی راهنمایی میکنی من حتی از نی نی سایتیا هم پرسیدم درست راهنمایی نمیکنن من این ...

خواهش میکنم سوالی داری بگو

❤🙏

کلاسات و شروع کردی یا تازه می خوای بری؟

چون من کلیه لوازمم و فروختم یه سری باقیمونده حتی کتاب هام فروختم یه سری لوازم گریمم فقط مونده