2777
2789
عنوان

فاسدی !!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 29 پست
بخاطر این حرفا دعا میکنی عروسیت بهم بخوره؟؟؟خب تو خودت میگی عقایدت مث مامانت نیس چطور بخاطر اعقیاد م ...

عزیزم اون حرفو از زبونِ مادرش نوشته.یعنی مادره گفته که: دعا میکنم بهم بخوره

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر روز دعوا داریم سر عروسی میگه حق نداری روز عروسیت شنلتو برداری حق ندارید اخر مراسم قاطی بگیرید تار ...

بگو نیمه شعبان روز جشن و شادیه خدا و فرشته ها هم خوشجالن تو چرا از خودت حرف در میاری و بهم میگی کافر 

حجاب مگه زوریه !!؟؟😐😐😐

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

من خودم‌کاملا محجبه ام دوست مانتویی هم دارم قبول نداشتن عقیده ی طرف مقابل دلیل بر توهین نمیشه ارشاد و راهنمایی هم اینطوری نمیشه امر به معروف واجبه ولی کاش بدونلم چطوری باید انجامش بدیم انشاءَالله که خوشبخت باشی عزیزم

برای بهبود و خوب شدن زندگیم میشه یه صلوات بفرستین لایکم کنید منم براتون بفرستم☺

هه پس منو چی میگی؟چادریم یه قلم آرایشم نمیکنم اهل بیرون رفتن و ولگردیم نیستم خلاصه یه دختر آفتاب مهتاب ندیده ی به تمام معنام تو عمرم پنج دقیقه هم با مرد نامحرم صحبت نکردم تا حالا هیچ دوست پسری نداشتم حتی از طریق فضای مجازی و چت بعد پدر و مادرم هرزه و هر جایی از دهنشون نمیفته و با این القاب زیبا جواب خوب بودن و سادگیمو میدن اگه مثل تو بودم که احتمالا به جرم مرتد شدن دم باغچه گردنمو میزدن😂ولی چیزی که میدونم پدر و مادر بد زبونم تهش خیر بچشونو میخوان و دوسش دارن مادرت نگران عاقبت بخیری توئه ولی نمیدونه چطور باید بیان کنه سعی کن به خاطر دل مادرتم که شده سر و سنگین تر بگردی دعای خیرش مستقیم رو زندگیت اثر میذاره و جای دوری نمیره!

آدم نمیدونه تو نی نی سایت چیکار کنه

یکی بیاد به مامانش حرفی بزنه بهش میگن به مادرت توهین نکن به هرحال مادرته

حالا اینجا کلی به مامان استارتر توهین کردن

منظورتون اینه ما توهین نکنیم و خودتون توهین کنین؟؟😑😑

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤