2777
2789
عنوان

خواهشااااا اگه میشه جواب بدین 😭😭

334 بازدید | 34 پست

من الان هفته ی ۶ بارداریم ولی دو روزه لکه بینی قهوه ای کم رنگ دارم دیروز رفتم دکتر گفت استراحت کن شیاف تجویز کرد ...

خیلی نگرانم نکنه مشکلی پیش بیاد 

لطفا اگه تجربه ای داشتین بگین😥😥

دخترم زندگیمه...😍👨‍👩‍👧

انشاالله که چیزی نیست فقط خیلی استراحت کن نزدیکی نکن توالت فرنگی استفاده کن شیافم استفاده کن خیلیا اوایل بارداری خونریزی دارن

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله که چیزی نیست فقط خیلی استراحت کن نزدیکی نکن توالت فرنگی استفاده کن شیافم استفاده کن خیلیا ا ...

خیلی ممنونم ... 

دو روزه شب و روز ندارم همش میگم نکنه خدایی نکرده سقط شه 

دخترم زندگیمه...😍👨‍👩‍👧
خیلی ممنونم ...  دو روزه شب و روز ندارم همش میگم نکنه خدایی نکرده سقط شه

استرس خیلی بده سعی کن اروم باشی و به خدا توکل کنی من 5هفته خونریزی داشتم خدا رو شکر بخیر گذشت

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
عزیزم برالانه گزینی جنینته همه این لکودارن خوده من تاهفته ۱۰داشتم.فقطاستراحت کن.لکه قهوای مهم نیست ف ...

خوبه که هستین 

ینی شدیدا نیاز داشتم یکی بهم دلداری بده😥

دخترم زندگیمه...😍👨‍👩‍👧
استرس خیلی بده سعی کن اروم باشی و به خدا توکل کنی من 5هفته خونریزی داشتم خدا رو شکر بخیر گذشت

ایشالا که مال منم بخیر بگذره 

امیدم فقط به خداس کاش ناامیدم نکنه

دخترم زندگیمه...😍👨‍👩‍👧

نمیدونم عزیزم نگران نباش انشاله چیزی نیست من خودم نداشتم ولی شنیدم بعضیا تو رحمشون مایع آزادی هستش که به صورت لکه بینی دفع میشه و خیلیاهم لک داشتن و برطرف شده و مشکلی پیش نیومده برای نی نی 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
خوبه که هستین  ینی شدیدا نیاز داشتم یکی بهم دلداری بده😥

نه عزیزم اصلانگران نباش منم درکت میکنم.خودم استرسای این دوران گذروندم.خون قرمز یعنی تازس ولی قهوهای .مشکلی نداره.فقط استراحت کن

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
نمیدونم عزیزم نگران نباش انشاله چیزی نیست من خودم نداشتم ولی شنیدم بعضیا تو رحمشون مایع آزادی هستش ک ...

من بارداری اوله برا همین خیلی حساس شدم 

بازم ممنون از نظراتتون

دخترم زندگیمه...😍👨‍👩‍👧
نه عزیزم اصلانگران نباش منم درکت میکنم.خودم استرسای این دوران گذروندم.خون قرمز یعنی تازس ولی قهوهای ...

خیلی سخته این ۹ ماه واقعا آدم میمیره و زنده میشه

دخترم زندگیمه...😍👨‍👩‍👧
من بارداری اوله برا همین خیلی حساس شدم  بازم ممنون از نظراتتون

انشاله مشکلی نیست نگران نباش اصلا خیلی از خانوما تو بارداری هم پری میشن دوست من سه ماه اول پری شده بود باردار هم بود وقتی رفت سه ماهش بود منم بارداری اولمه و خداروشکر مشکلی نداشتم بخاطر همنی میگم اطلاعی ندارم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️