2789
عنوان

تعبیرخواب

61 بازدید | 7 پست

من چند وقته همش خواب میبینم بچه شیر میدم چه بچه خودم چه بچه یکی دیگه جوری که خیلی بکرم رو مشغول کرده  اصلا هم بهش فکر نمیکنم نمیدونم چرا همش این خواب رو میبینم  مجردم و اصلا فکر هم طرف اینجور چیزا نیست دیشبم خواب دیدم با دوستم داریم روسری میخریم و من از روسری خوشم میاد ولی دوستم زودتر برش میداره و من چیزی نمیگم بعد بین چندتا روسری یکی رو انتخاب میکنم و میخرمش جدیدا خواب کفش هم زیاد میبینم میدونید اینا تعبیرش چیه ؟

هرگز اجازه نده سکوت انتخابت باشد، وقتی که قلبت با صدای رسا با تو سخن میگوید ...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام..نظرمن اینه دوسه تاخواستگاردراینده خواهی داشت که یکیش بچه داره

وشماحتماازبین  خواستگارهایی که قراره دراینده ای نزدیک ازت خواستگاری کنن درآخربامورددلخواه خودت ازدواج میکنی ولی مراقب یکی ازدوستانت هم باش.

شاعرَم درهردو جَهان،                                                                    شیفته بر رهگذران،                                                                              که شایَد خبری ازتو آرند بر زَبان،                                                                    یاصاحب الزَّمان،                                                                                 اَدرکنی.                                                                                                                                                                         ✹ ✺  ✉ ❃☂ ☘☼❄ ✿                                                                 ☫ شاعر:اِل.آهِ.ق 🌈

سلام..نظرمن اینه دوسه تاخواستگاردراینده خواهی داشت که یکیش بچه داره  وشماحتماازبین  خواست ...

مرسی عزیزم👍😘

هرگز اجازه نده سکوت انتخابت باشد، وقتی که قلبت با صدای رسا با تو سخن میگوید ...
مرسی عزیزم

اینم پیشاپیش تقدیم به شما.

شاعرَم درهردو جَهان،                                                                    شیفته بر رهگذران،                                                                              که شایَد خبری ازتو آرند بر زَبان،                                                                    یاصاحب الزَّمان،                                                                                 اَدرکنی.                                                                                                                                                                         ✹ ✺  ✉ ❃☂ ☘☼❄ ✿                                                                 ☫ شاعر:اِل.آهِ.ق 🌈