2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاید. بچه هام ی دفه

119 بازدید | 15 پست

سالم سالم بودن. دیشب مهمونی بودیم. از اونجا ک اومدیم ساعت 2 یکیشون کلی آورد بالا. ساعت 10 صبح هم اون یکی کلی آورد بالا. بدون دلیل، بدون تب، شکمشون دست ک میذارم خیلی صدای آب میده و بعد میارن بالا. تا بخام برم دکتر یکمی زمان میبره. کسی تجربه نداره؟ چشونه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تب و اسهال ندارن شاید یه چیزی خوردن تو مهمونی.. یا یه میکروبی چیزی تو معده و رودشون رفتار. فک کنم تا عصر اسهال هم بشن. 

بهشون فقط فعلا کته و هویج و ماست پروبیوتیک با نعنا یا پونه بده.. حتما نعنا یا پونه بریز معده سرد بشه بدتر میشه. کته ماش هم عالیه 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
یکسال و نیمن. صبونه بهشون دیر دادم اذیت بودن. ولی الان دوباره آوردن بالا

عزیزم ی کم سیر رنده کن توماست نعنام بزن نفری ۲قاشقم بخورن کافیه...شاید مسموم شدن...یا ویروس گرفتن

دیشب چیا خوردن؟؟؟ با یچیزی مسموم شدن 

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
عزیزم ی کم سیر رنده کن توماست نعنام بزن نفری ۲قاشقم بخورن کافیه...شاید مسموم شدن...یا ویروس گرفتن

این خوبه؟ آبم میارن بالا. بدم خوب میشن؟ بخدا گیج گیج ام. دیشب تا صب نخابیدم

اتفاقا هیچی نخوردن.یکم ماست و دو سه تا قاشق برنج. چندتا دونه سیب زمینی سرخ شده

پس شاید سردیشون کرده  یکم کته درست کن تو ماست نعنا بریز با کته قاطی کن بده بخورن ان شاءالله زود خوب شن کوچولوها😢❤️❤️🙏🏼

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
پس شاید سردیشون کرده  یکم کته درست کن تو ماست نعنا بریز با کته قاطی کن بده بخورن ان شاءالل ...

مرسی عزیزم. خیلی ناراحتم. سرما خورده بودن. تازه خوب شدن. 😭😔😔😔

مرسی عزیزم. خیلی ناراحتم. سرما خورده بودن. تازه خوب شدن. 😭😔😔😔

ان شاءالله ک اینم چیز مهمی نیست عزیزم غصه نخور😢