2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من پارسال شرایط شما رو داشتم، میخاستم برسم ۶۰، کالری شماری و ورزش و رژیم انجام دادم، البته از آذر، تا ۶۲ اومدم ولی بعد ولش کردم،

الان ۷۲ هستم و هنوز میخام به ۶۰ برسم، ولی اینبار فعلن تنبلی نمیزاره هیچکاری کنم

ورزش ورزش ورزش،

من پارسال شرایط شما رو داشتم، میخاستم برسم ۶۰، کالری شماری و ورزش و رژیم انجام دادم، البته از آذر، ت ...

من زود وزن کم میکنم 3 ماه پیش شرو کردم تو 1 هفته 5 کیلو کم کردم اما باز شرو کردم خوردن و ادامش ندادم 

الان یک هفس همین کارو میکنم اما انقد شکمو هستم و اشتهام زیاده الان سخته خیلی 

باور کن برا هممون این وسوسه ها هست من خودم از هفته پیش شروع کردم سخت هست ولی چاره چیه 

من زود وزن کم میکنم 3 ماه پیش شرو کردم تو 1 هفته 5 کیلو کم کردم اما باز شرو کردم خوردن و ادامش ندادم ...

بله، منم همین هستم، اولش خوب کم میکنی بعد میخوری استپ وزنی که باید شوک بدی

من سه ساله که سالی یکبار اینکار رو میکردم، ولی امسال اصلن بی حس و رمق هستم، شاید توی یکماه باقیمونده تا عید فقط دراز و نشست برم، روزی ۲۰۰ تا ۳۰۰ تا در ۴ نوبت، و کنترل غذا، پیاده روی خیلی خوبه که بخاطر سردی هوا تنبلی ترم میشه

الان یک هفس همین کارو میکنم اما انقد شکمو هستم و اشتهام زیاده الان سخته خیلی 

سلام، عزیزم، تا عید حدود یک و نیم ماه مونده، فرصت خوبیه، از دستش نده 

بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنت دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم، لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/