2821
2789
عنوان

برنامه ریزی

49 بازدید | 6 پست

سلام من رشته ام تجربی میشه کمکم کنید ک چجوری درس بخونم روزی چند ساعتو و اصن چیکار کنم 

هیچ کس اشکی برای ما نریخت ..‌.‌ هرکه با ما بود از ما میگریخت ... چند روزی ست حالم دیدنی ست ... حال من از این و آن پرسیدنی ست ... گاه بر روی زمین زل میزنم ...گاه بر حافظ تفائل میزنم ... حافظ دیوانه حالم را گرفت ... ما زیاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود انچه می پنداشتیم

به ساعت مطالعه نی شاید ساعتی که من میخونم برا یکی کم باشه برا یکی زیاد باشه ... در کل به قول لوووتیا هرچي كرمته بخون  😁

من 7 ساعت ميخوندم اواخر به 10 11 رسيد ... من با اين به نتيجه رسيدم و البته از اواسط اسفند خوندم 

تو پلنگ مني          منو چنگ میزني

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌۱ ساعت در روز میخوندم اصلنم تست نزدم و مثل دوستام ب خودم سخت نگرفتم رتبمم از همع ی دوستام بهتر شد

ب نظرم اگ درسیو بلدی زیاد ب خودت فشار نیار ک حتمن ۷ ۸ ساعت زوم کنی روش اینجوری اعتماد بنفس خودتو میاری پایین و ضعیف میشی. همین ضعفتم نمیذاره تو کنکور نتیجه ی خوبی بگیری 

ب خودت اعتماد داشتع باش ب عقل و مغز خودت قدرت بده 

به ساعت مطالعه نی شاید ساعتی که من میخونم برا یکی کم باشه برا یکی زیاد باشه ... در کل به قول لوووتیا ...

میشه بگید چی قبول شدید

هیچ کس اشکی برای ما نریخت ..‌.‌ هرکه با ما بود از ما میگریخت ... چند روزی ست حالم دیدنی ست ... حال من از این و آن پرسیدنی ست ... گاه بر روی زمین زل میزنم ...گاه بر حافظ تفائل میزنم ... حافظ دیوانه حالم را گرفت ... ما زیاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود انچه می پنداشتیم
يكي از كاربرها مشاوره كنكور ميدن  @delbarjann         اين تاپيكشون ...

خیلی ممنونم

من‌۱ ساعت در روز میخوندم اصلنم تست نزدم و مثل دوستام ب خودم سخت نگرفتم رتبمم از همع ی دوستام بهتر شد ...

شماچی قبول شدید و از کی شروع کردین