2777
2789
عنوان

غذاهای یخچالی

198 بازدید | 14 پست

سلام دوستای خوبم 

من کنکوری ام خیلی شدید باید وقتمو بزارم رو درس خوندن چون کلاس ام میرم اصلا وقت شام ناهار درست کردن ندارم 🤦🏼‍♀️بعد خونه مادرشوهرمم که میرم احساس میکنم هم خودم جا میمونم از درس هم اونا ناراحت میشن به رو نمیارن 

حالا میخواستم ببینم چه غذاهایی رو میشه درست کرد تو فریزر گذاشت واسه یه هفته که هر جمعه درست کنم بزارم فریزر

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرغ ام میمونه!؟

ن مرغو تازه بذاره.. 

درست کردنش ی ساعتو نیم زمان میخواد نهایتا نیم ساعت وایسی پاش سرخ کنی... خورشت هارم بریز تو زود پز

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
مرغ ام میمونه!؟

من مرغم میذارم بعضی وقتها که اضافه میاد .ولی پختن مرغ کاری نداره که 

مهمترین چیز پیاز داغه .اونم زیاد درست کن بذار فریزر همیشه آماده داشته باشی 

بادمجون و کدو هم سرخ کن بذار فریزر 

انواع حبوباتو بپز بزار فریز.بادمجون سرخ کن بزار فریزر. الویه زیاد درست کن بزار یخچال.تن ماهی تن مرغ ...

۲۱

حتی غذاهای برنجی!؟مثلا لوبیا پلو 

برنجم میتونی بپزی توی ظرف پلاستیکی بزاری فریزر ولی بعد که میخوایی بخوردید انگار بوی فریزر میده.من قبلا کردم ابنکارو میشه و خرابم نمیشه.ولی باید درشو محکم ببندی

نه خشک میشه 

خورشت ها رو میشه فریز کرد ، موقع خوردن فقط یه برنج دم میکنی و باهاش میخوری 

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما / غافل از اینکه خدا هست دراندیشه ما 
برنجم میتونی بپزی توی ظرف پلاستیکی بزاری فریزر ولی بعد که میخوایی بخوردید انگار بوی فریزر میده.من قب ...

مرسی عشقم پس برنج تازه به تازه میرم کاری نداره زیاد 

برنج و نزاری بهتره ولی مواد و درست کن و بعدش برنج و کته کن ...ولی من دیدم برنج و فریز میکنن .البته باید بزاری بیرون آروم باز بشه یخش  وگرنه میگن برنج خورد میشه بخوای یدفه داغ کنی...ولی تازه درست کنی بهتره