2777
2789
عنوان

💕 امیدِ وصلِ تو جانم به رقص می آرد 😋😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7428 بازدید | 533 پست
مرده بدم زنده شدم گریه بدم خنده شدم  دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم گفت که تو شمع شدی قبله ...

عالیه این .مممنوننن 

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi
😁😁 چشم . تشکر. کسی را که برنجاند تو را هرگز نمیبخشم تو با من آشتی کردی ولی من با خودم قهرم#فاضل ...

گاهی گر از ملال محبت برانمت

دوری چنان مکن که به شیون بخوانمت 

پیوند جان جداشدنی نیست ماه من

تن نیستی که جان دهم و وارهانمت

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

https://www.instagram.com/p/Bv9PHZsh3YH/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏

از طرفی چشم تو

از طرفی پاکی ام

آخ که پیشانی ات

وای مسلمانی ام :)

مــا گُــم شدگــانـیـم ڪـہ اندر خـمِ دنـیـا،،، تنهــا هنــــــر ماست ڪہ مجـنـوݧ حـــســــــینیم
برد هوای دلبری هم دل و هم قرار من... مولانا#  

دل و دین و عقل و هوشم همه را به باد دادی

ز کدام باده ساقی به من خراب دادی؟

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

و امّا ، عشق ؛ تاوانِ مَهیبِ تنهایی ست دیر یافته ای تلخ ، به غایتی ناباورانه…😞💔

😔😔🤦‍♂️

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi
بای بای 🖐🖐  ولی نمیبینه منو خخخ

تنظیم می‌کنی سرراهش قرار بگیری مثلا خیلی اتفاقی اونم هرروز مثلا میری صبح زود نون وآش میگیری که وقتی می‌ره دانشگاه یا سرکار ببینیش تو زاویش قرار بگیر دیگه چقدر من راه بگذارم پیش پات،نکنه توقع داری بیام دستاتو بگیرم بذارم تو دستاش! 

گر راهنمایی همه عالم راه است

ور دست نگیری همه عالم چاه است

به قول یکی از دوستان چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان حافظا😅😅😅😅😅🤣🤣

جون🤣

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏

جانی که حریف بود بیگانه شده است

عقلی که طبیب بود دیوانه شده است

شاهان همه گنجها بویرانه نهند

ویرانهٔ ما ز گنج ویرانه شده است

مولانا#  

حالـــــــم خوش نیست😞مثل مغروری که تو جمع زیر گریه میزنه....!!!!
😁😁 چشم . تشکر. کسی را که برنجاند تو را هرگز نمیبخشم تو با من آشتی کردی ولی من با خودم قهرم#فاضل ...

هزارن آفرین

شاعر صلاح الدین احمد لواسانی

هزارن آفرین
صد بارک الله
بتو ای غنچه
خوشرنگ و زیبا

هزاران آفرین
بر عقل و هوشت
هزارن مرحبا
ای خوب دانا.
همیشه شادباشی و
قوی دل
تویی سازنده
ایران فردا

...🤣🤣🤣