2777
2789
عنوان

💕 امیدِ وصلِ تو جانم به رقص می آرد 😋😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7428 بازدید | 533 پست
منی تک گویما جانیم سسن اوزاق من اولرم دونیادا هامی بولور سنن اوتور جان وررم هاردا اولسان گوزلیم من ...

نه گوزل ... یاشاسین سیزی

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آيداى خوب خوشگل من!

آيداى يگانه ى من!

حالا ديگر چنان از احساس هاى متضاد و گوناگون سرشارم كه اگر بپرسى هر صبح را چه گونه به شب مى رسانم، بى گفت و گو در جوابت در مى مانم.

هيجان عظيم به دست آوردن تو، قلب مرا از شادى انباشته است... اما، تصور اين كه هنوز تا مدتى ديگر مى‌بايد از تو دور بمانم، قلبم را از حركت باز مى دارد.

چشمانت به من نويد و اميد میدهند، اما سكوت تو مرا از يأسى كُشنده لبريز مى‌كند...

آه، چه قدر احتياج دارم كه زبانت نيز از چشمهايت مهربان و نوازش دهنده شود،

كه زبانت نيز مانند نگاهت به من بگويد كه آيدا، احمدِ تنهاىِ دلتنگش را چه قدر دوست مى‌دارد!

- افسوس كه زبان و لبان تو به قدر چشم هايت مرا دوست نمى دارد - ...

#احمد_شاملو

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو
کمر سعدی و حافظ باهم شکست😅

خیلی کهن بود خش گرفته بود نتونستم بفهمم درست..بنظرم حافظ اومد🤣😜

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏

چگونه دوستت دارم؟

بگذار بشمرم :

تو را به عمق و عرض و طول دوست دارم

با احساسات نامرئی

به اندازه ی پایان هستی

من تو را مثل هر روز دوست دارم

مثل نیاز انسان به آفتاب و شمع

تو را آزادانه دوست دارم ...

مثل تلاش انسان برای رسیدن به حق

تو را خالصانه دوست دارم

مثل احساس بعد از دعا

تو را با اندوه قدیمی

و ایمان کودکی ام دوست دارم

با عشقی که سال ها گم کرده ام

با نفسم و با معصومیت از دست رفته‌ام

با اشک ها، لبخند ها و تمام هستی‌ام

و بعد از مرگم

تو را بیش از این ها دوست خواهم داشت!

مخاطب_خاص#  

حالـــــــم خوش نیست😞مثل مغروری که تو جمع زیر گریه میزنه....!!!!
من درخطرم بی عشق ..بی بال و پرم بی عشق..بی عشق جهان یعنی یک چرخش بی معنی

🌷 🌾 🌿دل به امید وصل تو باد به دست

می‌رودجان ز شراب شوق تو باده‌پرست می‌رود#عطار🌷 🌾 🌿

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi
😂😂😂😂😂😂😂😂😂 این هممممه راه برم برا بای بای😆😆😆

آره خب از بای بای شروع میشه شاید بنظر برسه خدافظی میکنی ولی در عین فراق داری به وصل می‌رسی دیگه ...عه چرا اینجوری به قضیه نگاه می‌کنی اونجوری نگاه کن که من می کنم...

یک بار هم ای عشقه من از عقل میندیش بگذار که دل حل بکند مسئله ها را :)

درود درود 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 این هممممه راه برم برا بای بای😆😆😆

آره خب از بای بای شروع میشه شاید بنظر برسه خدافظی میکنی ولی در عین فراق داری به وصل می‌رسی دیگه ...عه چرا اینجوری به قضیه نگاه می‌کنی اونجوری نگاه کن که من می کنم.

خیلی کهن بود خش گرفته بود نتونستم بفهمم درست..بنظرم حافظ اومد🤣😜

به قول یکی از دوستان چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان حافظا😅😅😅😅😅🤣🤣

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

بهشت را دو بار دیدم
یک‌بار در چشمانش
و یک‌بار در لبخندش...

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو
نه گوزل ... یاشاسین سیزی

عه چر ا کانال عوض شد

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

قهر و آشتی شاعر مریم مهربانی قهر می کنی به لحظه ای ؛ دوباره آشتی ... جُرم من چه بود؟ از برای ...

😁😁 چشم .

تشکر.

کسی را که برنجاند تو را هرگز نمیبخشم

تو با من آشتی کردی ولی من با خودم قهرم#فاضل🥀