2777
2789
عنوان

بی بی چک کشون داریم❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 93 پست
مال منم اینجوریه. یعنی طبیعیه؟ 

باید زیاد خودمون و خسته نکنیم😍تو شکممون داره ی معجزه اتفاق میفته اینا همش طبیعیه تا وقتی ک درد وحشتناک نگیری

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید زیاد خودمون و خسته نکنیم😍تو شکممون داره ی معجزه اتفاق میفته اینا همش طبیعیه تا وقتی ک درد وحشت ...

خداکنه بسلامت به دنیابیان نینیامون😍😍😍من میترسم خیلی.. درد توچجوریه؟

به عمه شوهرم زنگیدم. ماماست. گفت بگیره ول کنه خوب نیس... جاشو گفتم گفت اون دردا هورمونیه

:/نمیدونم دیگه ولش کن الکی ب خودت استرس نده ب منم نده من شنبه تکرار ازمایش دارم ب قد کافی نگران اون هستم 😐😍هر چی خدا بخواد 

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
نمیدونم موعودم ۱۰ بهمن بوده همون ۴ .۵ هفته :)

منم ۱۰ بهمن عزیزم باهمیم میشیم ۵ هفته و ۲ روز😍😃

بخاطر نی نی تو دلم ازت ممنونم خدا جونم 😍😍😍خدایا خودت مواظبش باش🙂🤗...لطفا برای سلامتی خودمو و نی نی تو دلم ی صلوات بفرستین😍😍😍😍
خداکنه بسلامت به دنیابیان نینیامون😍😍😍من میترسم خیلی.. درد توچجوریه؟

درد درده دیگه ولی فقط روزای اول زیاد بود مال من الان خیلی کمتر شده فقط سینه هام درد میکنه الانم خیلی گشنمهههه منم برم ی چیزی بخورم نی نی شکمم سوراخ کرد😐

به عمه شوهرم زنگیدم. ماماست. گفت بگیره ول کنه خوب نیس... جاشو گفتم گفت اون دردا هورمونیه

منم کمرم درد میکنه وقتی سرپا هسدم بخاطر اون همش خوابیدم

بخاطر نی نی تو دلم ازت ممنونم خدا جونم 😍😍😍خدایا خودت مواظبش باش🙂🤗...لطفا برای سلامتی خودمو و نی نی تو دلم ی صلوات بفرستین😍😍😍😍
منم ۱۰ بهمن عزیزم باهمیم میشیم ۵ هفته و ۲ روز😍😃

عه جدیییی خخخخ چ باهم بودیمااااا

مبارکه عزیزم

ممنون 😍

عه جدیییی خخخخ چ باهم بودیمااااا

اره 😎

من همش ب پهلو میخوابم عادت بکنم ..دکتر رفتی گفت کی بری من ۱۰ روز دیگه یا همون سر ۷ هفته گفتش برم برا قلب

:/نمیدونم دیگه ولش کن الکی ب خودت استرس نده ب منم نده من شنبه تکرار ازمایش دارم ب قد کافی نگران اون ...

وقتی بتارفته بالا یعنی بارداری گلم. منم استرس داشتم. پریروز بیبی زدم مثبت شد. خیالم راحته باردارم... 

اره 😎 من همش ب پهلو میخوابم عادت بکنم ..دکتر رفتی گفت کی بری من ۱۰ روز دیگه یا همون سر ۷ هفته گفتش ...

من و فرستاد ازمایش دوباره تا شنبه ازمایش و بگیرم برم ببینم چی میگه