2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

117 بازدید | 8 پست

سلام خانوماا امروز۲۲ پریودیمه تو اقدامم هستم الان ۴.۵روزه که سینه درد دارم هنوزم خوب نشده نمیدونم اینو از علائم بارداری بدونم یا نه کسی بوده مثله من اینجوری شده باشه بعد باردار بوده باشه؟؟

خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا باردار میشن سینه هاشون درد می‌کنه آن شاء الله ک باشی

ایشالااا هیچ ماهی اینجوری نشده بودم اونم دقیقا وسطایه سیکلم امیدوارم خدا این ماه دلمو شاد کنه

خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭

من از ی هفته قبل موعود سینه درد داشتم فک میکردم برا پریودیه ولی برا پریودی سینه سفت میشه مال من فقط باد کرده بود و سرش خیلی حساس شده بود ک ماهای قبل اینطوری نبود

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
من از ی هفته قبل موعود سینه درد داشتم فک میکردم برا پریودیه ولی برا پریودی سینه سفت میشه مال من فقط ...

من از ۱۷پریودی این درد سینه اومده نمیدونم باید دلخوش کنم یا نه از طرفیم شوهرم تازه ۱ماهو نیمه که واریکوسل عمل کرده که نمیتونم دل خوش کنم

هیچ چیزی از خدا بعید نیس من دقیقا ماهی ک نا امید شده بودم و دیگه گفتم نمیشه و بیخیالش شدم خدا هدیه قشنگشو بهم داد😍

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
هیچ چیزی از خدا بعید نیس من دقیقا ماهی ک نا امید شده بودم و دیگه گفتم نمیشه و بیخیالش شدم خدا هدیه ق ...

خدارو شکر عزیزمم ایشالا که نی نی خوشگلتون صحیح و سالم بغل کنی😘😘