2777
2789
عنوان

مهمونی😍

107 بازدید | 9 پست

خانوما مهمونم یدونه دوستم و مامانشه به نظرتون چیا درست کنم؟ 

دیروز سالاد و...

ممنون میشم نظر بدین 😘⁦♥️⁩

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دسرپاناکوتا شام زرشک پلو یاکوفته تبریزی  پیش غذاهم کشک بادمجون گردوپیاز ووووووو من غش😑

خخخ . مرسی فقط واسه ناهار میان🙃

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈
دسرپاناکوتا شام زرشک پلو یاکوفته تبریزی  پیش غذاهم کشک بادمجون گردوپیاز ووووووو من غش😑

پاناکوتا چیه؟🤔

پس قورمه سبزی یاچلوگوشت دسر گلدن کافی دسرم سوپ شیروخامه

⁦♥️⁩⁦♥️⁩😍

دسره باخامه وشیروپودرژلاتین وشکروپودرنسکافه یاقهوه یاشکلات😁

ممنونم 😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز