2777
2789
عنوان

قورمه سبزی با نخود!!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2612 بازدید | 50 پست
افرین خداروشکر ی پسری پیدا شد و قدر مادرشو دونست ،والا پسرای ما قدردان نادرمون نیستن هرچند مامانمون ...

ما خیلی بلد نیستیم ابراز کنیم وگرنه ب فکر مادراهستیم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدرپسرخوب وفداکاری

خداسایه مادرتونوازسرتون کم نکنه همچنین سایه پسری فداکاری چون شماروازسرمادرتون کم نکنه🤝🌷

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
یه وقتایی آقایون خیلی بهتراز خانوما کارارو انجام میدن ..

اره ی برادرشوهر کوچیک دارم ۳۰سالش میشه ،ینی همهوی کارای مادرشو انجام میدهواز اشپزی و جارو همه چی خدا حفظش کنه واقعا از دختر بهتره ولی شوعرم هیچی بلد نیست 

آفرین دمت گرم خیلی بامحبتی همیشه کنارمامانت باش که باوجودش بهشتی میشی بوی تنشوهمیشه استشمام کن بزارتوبندبندوجودت بره خداعوضت میده من کسای دیدم ازدواج نکردن وبامادرشون پیرشدن وواسه مادرش پوشاک میزاره وحمومش میده توهم براش کم نزار. من ازبچگی دس نوازش مادرم روسرم نبودهمیشه توزندگیم نبودش زجرم داده خوشبحالت که داریش 😪

اره ی برادرشوهر کوچیک دارم ۳۰سالش میشه ،ینی همهوی کارای مادرشو انجام میدهواز اشپزی و جارو همه چی خدا ...

خدا حفظش کنه..منم شوهرم اگه بهش بگم فلان کارو کن به نحو احسنت برام انجام میده

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
خدا کنه روزی به این درجه از انسانیت برسن ای خداااااا یعنی میشه؟؟؟

😂😂😂😂

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
آفرین دمت گرم خیلی بامحبتی همیشه کنارمامانت باش که باوجودش بهشتی میشی بوی تنشوهمیشه استشمام کن بزارت ...

چرااینطوری میشه یکبارفرستادم دوتاتایپیک شدمگه میشه مگه داریم🤔😑😁