2777
2789
عنوان

قورمه سبزی با نخود!!!!!!!!!

2612 بازدید | 50 پست

سلام، کاربری آقام.

مادر مهربانم بهترین دستپخت رو دارن.

چقد جای ناراحتی داره وختی پیر شدنشون رو میبینیم.

اینکه بخاطر فشار خون و چربی قند و... مسائل دیگه مجبورن غذاهارو‌ کم نمک و کم روغن درست کنن یعنی سلامتیشون عین سابق نیس....دلگیره وقتی ب گذشته فکرت میره ک‌ رو قورمه سبزی هاش چ روغن تیره ای میبست و چ عطری داشت. پلو هیشوخت بدون زعفرون و زرشک و روغن محلی نبود

قورمه و قیمه عجب لذیذ طبخ میشد

شوری سرکه سالاد همیشه رو سفره بود.

کاش اون روزا برگرده ...

امشبم با بقیه آبگوشت ظهر قورمه سبزی درست کردند....خوشمزه بود ولی ب جای لوبیا نخود داشت.

حوصله ها هم کم شده...مایلم براشون طی یک جشن کوچیک اعلام بازنشستگی کنم و از فردا خودم خونه داری هم کنم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی سخته ببینی مامان بابات دارن پیر میشن☹☹☹

و هرلحظه به نداشتن شون نزدیک تر میشی

خدا به همه پدرمادرا عمر طولانی بده 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

یکجا نشینش نکن اگر ازوناییه ک کار خونه نکنه ولی باشگاه بره پیاده روی بره خوبه ولی هی بشینه لصلا خوب نیس پاهاش خشک میشه 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

چقدر ناراحت شدم ..ان شالله همیشه سایشون بالا سرتون باشه..مادر یه نعمته

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭