2777
2789
عنوان

معاينه واژن

4450 بازدید | 46 پست

سلام خانم ها

کمکم کنيد خيلي ذهنم مشغوله 

من رفتم دکتر گفت پوليپ رحم وکيست داري الان دوباره با فاصله يکروز قبل موعد پريوديم لکه بيني همراه بالخته خون دارم 

ازمعاينه واژن خيلي خيلي ميترسم ذهنمم خيلي درگيره پام پيش نميره از ترس و درد معاينه برم دکتر 

بنظرتون چيکارکنم؟

خدايا خودت همه ني ني هارو حفظ کن فندق منم روهم هيمنطور 🤗

درد نداره

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد نداره پاپ اسمیر و عکس رنگی بری که میمیری از درد

تاحالا پاپ اسمير ندادم احتمالا الان بگيره ازم 

خيلي درد داره ؟

ن بابا چه دردی اخه مگ متاهل نیستی رابطع نداری

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
درد نداره سر اون دستگاه معاینه رو پر از ژل میکنن فرتی میکنن تو 😂😂😂

اخه ميدوني يکبار اول ازدواجم رفتم دکتر معاينه ام جرد اصلا ژل استفاده نکرد خيلي درد داشت

توروخدا نگو. پاپ ایمیر که گفتن درد نداره

اونم هم میخای دردشو بفهمی تموم شده میگه پاشو سری با یه چیزی ازت نمونه برمیداره همین

ولی خب عکس رنگیو خدا برا کسی نیاره خعلی وحشتناکه

سلام ملیکم