2821
2789
عنوان

🌹🥀اندکی تامل🥀🌹

107 بازدید | 6 پست

تا وقتی به ‌این فکر چسبیده‌اید که؛

دلیل خوب زندگی نکردنتان،

"بیرون از وجودتان" است،

هیچ تغییر مثبتی رخ نمی‌دهد!

تنها و تنها

خودِ شما

"مسئول " جنبه‌های مختلف زندگیِ خود هستید

و فقط و فقط خودتان

قدرت تغییر آن را دارید ...

ابرهای تیره دلت را کنار بزن،

مطمئن باش "خورشید الهی" بر تو

می تابد...

🌹🌹🌹🌹🌹

نومید مشو امید می دار ای دل در غیب عجایب است بسیار ای دل

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چون خودت را نشناختی و به خود شناسی نرسیدی

خودشناسی در شرایط سخت و بسیار سخت چه کمکی میکنه. انسان علاوه بر عقل احساسات هم داره. یه وقتایی شرایط سخت تا عمق وجودت نفوذ میکنه به روحت آسیب میزنه حتی اگه از امکانات مادی هم صرفنظر کنیم

از دو گیاه با شرایط نامساوی میشه انتظار داشت که هر دو سرسبز بشن. ممکنه بگی انسان قوه تعقل داره میتونه راه درستو از نادرست تشخیص بده اما انسان ها یه چیز دیگه هم دارن, احساسات. حتی اگهاز شرایط و امکانات هم صرفنظر کنیم.

چطور ز بچه ای که در یک خانواده کاملا نامناسب (مالی یا غیرمالی) میتونیم انتظار داشته باشیم که مثل یه بچه تربیت شده در یک خانواده نرمال پیشرفت کنه. این تفکر به نظر من عین بی عدالتیه

خودشناسی در شرایط سخت و بسیار سخت چه کمکی میکنه. انسان علاوه بر عقل احساسات هم داره. یه وقتایی شرایط ...

نمیدونم ولی خود من تو شرایط فوق سختی بودم ولی با همین روش خدا راشکر به آرامش رسیدم. بقول این متن واقعا متوجه شدم خیلی مسائلم بخاطر تفکر خودمه ولی خب ی چیزایی مثل اینکه تو چه خانواده ایی و کجا متولد بشی دست ادم نیست اما خیلیا بودن تو بدترین شرایط خانوادگی بدنیا اومدن بعد بهترین فرد جامعه شدن.

نومید مشو امید می دار ای دل در غیب عجایب است بسیار ای دل