2777
2789

سلام دوستان من شوهرم ٤٨ سالشه و مهندس متالوژيه و سه تا level تو رشته تحصيلي خودش از امريكا داره و حدود ١٥-١٦ تا مدرك مرتبط ، زبانش متوسطه و ٢٠ سال سابقه كار در ايران داره ، شرايطش همه اوكيه جز سنش و فقط از طريق mbaكه همون تحصيله ميتونيم بياييم، حالا چندتا سوال از دوستان دارم كه اونجا زندگي ميكنن .

حتما ميدونيد من بايد كار كنم تو اين دوسال تحصيل شوهرم ، اولا توي رشته ارايشگري ايا كاشت ناخن بهتره يا رنگ ومش؟؟ كه برم اينجا ياد بگيرم؟

دوم ايا تو اين دوسال كه ويزامون تحصيليه ، ايا خدمات پزشكي برامون مجانيه؟ مدرسه چطور؟ ايا مدارس دولتي اونجا خوبه يا محيطش بده؟ 

هر كسي كه اونجا زندگي ميكنه و مطمعنه بهم جواب بده ممنون ميشم چون من ٣ تا بچه دارم و مطمعن بودن برام مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مامان ارشان جون  من 6 هفته باردارم ويزاي مولتي داريم ميخوايم براي اولين بار بيايم كانادا ...

سلام عزیزم رفتین کانادا؟

چه وسایلی بردین

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 
آره من ونکوورم.....راستش سانی توی تایپک نی نی های شهریوری هست....یه کلوب خصوصی هم دارن.....بقیه بچه ...

سلام عزیزم منم قراره بیام ونکوور میشه یه سری اطلاعات ب من بدید من سوالای زیادی دارم

انتظار خر است خرررررررر😐
لیلی جان ممنون .خدا کمکم کنه بتونم بعدش کار پیدا کنم . اینهم یک مرحله جدید از زندگیم توی کانادا است ...

سلام عزیزم خوبی؟خواهش میکنم جواب من رو بدید من تازه عضو شدم خیلی سردرنمیارم از نی نی سایت .بهتون درخواست دوستی دادم اگ میشه باهم درارتباط باشیم من تهران زندگی میکنم میخوام با همسرم و دخترم مهاجرت کنیم ب کانادا ب یه سری راهنمایی نیز داریم اما هیچکسو کانادا نداریم اگ میشه از شما کمک بگیرم؟

انتظار خر است خرررررررر😐
سوگلی حتما با هام تماس بگیر که بهت بگم چی کار کنی. میشاد جون اره کار پیدا میکنی اصلا غصه نخور. کلی ا ...

سلام عزیزم میشه راجع ب مهاجرت ب کانادا راهنماییم کنی من هیچی نمیدونم

دوستان ساکن کانادا من قصد دارم یه برنامه بلند مدت 4تا6 سال بریزم و بیام کانادا 

البته تنها نیستم و با یکی از اقوام قراره دوتایی با هم مهاجرت کنیم 

میخوام توی این چند سال یه لیسانس برم بگیرم 

فقط موندم برم سراغ چه رشته ای ؟البته هردومون باهم قراره اون رشته رو بخونیم 

من خودم دخترم و همراه من که قراره بیاد پسر هستن 

چه رشته هایی رو پیشنهاد میدین بریم دانشگاه بخونیم ؟

افتادگی آموز گر طالب فیضی ، هرگز نخورد آب زمینی که بلند است .