2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیز من در مورد رشته ی شما چیزی نمیدونم چون فرانسه اینجا زبان دومه و تو مونترال زبان اول شاید اگر خیلی کامل به هر دو زبان وارد باشید شاید بتونید با پشتکار زیاد در یه مدرسه یا یه مرکز خدمات کمک به مهاجران مشغول بشی که تحت سیستم دولت ه. در مورد همسرتون هم اگر زبانش کامل ه و دست به اچاره (چون من تخصصش رو نمیدونم) میتونید مطمءن باشید زود به درامد میرسه اینجا من برای نصب پرده قیمت گرفتم بهم گفتن ١٥٠ دلار برای ٢ تا اتاق یا مثلا کارهای تاسیساتی خیلی سریع به شرط بلد بودن زبان حالا شما صبور باش، سوالاتت رو نزدیک لند کردن بپرس
سلام به همه دوستان خوب این تاپیک. دیگه داشت پسوردم یادم میرفت از بس طول کشید. البته هر از گاهی میومدم و هول هولی مطالب رو میخوندم . امیدوارم روزگار به کام باشه. صد گل جون مرسی یادم بودی خوبی شما؟ همسرت کارش خوب پیش میره؟ راضیه؟ خودت چه میکنی؟
خانم آبی به قول نیلو جون سوالاتون خیلی کلی هست و پاسخ دادن بهشون خیلی سخت به نظرم خوبه که اول چند تا فروم رو در خصوص مهاجرت بخونید که یه ایده کلی دستتون بیاد و بعد سوالات جزیی تر بپرسید که بهتر بتونید راهنمایی بگیرید. در مورد رشته زبان فرانسه به نظر من هم تو مدارس فرنچ ایمرژن شانس زیادی دارید البته اگه تو استانهای غیر از استان کبک ساکن باشید. در مورد کار تو زمینه نقشه برداری من اطلاعاتی ندارم ولی اینو میدونم که هر چه وضعیت زبان بهتر باشه و البته خودتون هم فعال و پیگیر باشید زودتر به نتیجه میرسید.
سلام خانم نیلو جون ممنون از راهنمایتون من از طریق یه شرکت مهاجرتى معتبر اقدام کردم توى تهران خودم حدود پنج سال سابقه نگهدارى کودک و سالمند رو داشتم شرکت به من گفت آسونترین راه اینه که سابقه کارت رو بیارى واز این طریق اقدام کنى فقط گفتن یه آشنا باید خودت پیدا کنى که بگه پرستار کودک یا سالمند میخواد تا ما مراحل قانونیش رو طى کنیم منم دنبال کسى میگردم که پرستار بخواد
ماسک موی یک کیلوگرمی لاریس(LORYS) ساخت کشوربرزیل باقیمت باورنکرد نی http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=742934
شماره تماس برای سفارش 09102181621
سلام به همگی مصی جون حقیقتش هنوز هم هیچ کدوممون کار نداریم بعد 2 سال و 2ماه همسرم یک دوره 1ساله کالج داره میره من هم یکدوره آنلاین بانک ثبت نام کردم آبی آرامش کار خیلی شانسی هست والبته به میزان مهارتهاشما هم بستگی داره ولی من درکارهای فنی دیدم کسایی که در زمینه برق یا تعمیرات وسایل خونگی برقی تجربه دارند معمولا زود کار پیدا میکنند و حقوق خوبی هم دارند. کلا کانادا یا باید تو دانشگاه یا کالج اینجا درس خونده باشی یا چند مدرک بگیری (سرتیفیکیت)یا یک نت ورک داشته باشی که بتوانی کار خوب برای بار اول پیدا کنی من یک مثال میزنم اینجا برای شغل نگهبانی هم مدرک(سرتیفیکیت )دارن شما خودت بقیهاش رو حساب کن
صد گل جان ببینین من درست متوجه شدم یعنی بهتره ما از همون اول که میاییم بریم سراغ سرتیفغیکت گرفتن و یا راه دوم که بریم اونجا کالج بخونیم؟؟ سرتیفکیت هم آیلتس آکادمیک میخواد؟ با سپاس
http://cherayee.persianblog.ir
سرو سبز اینجا تا دلت بخواهد کالج هست ولی اگر بخوای کالجی بری که تبدیل به کار بشه یعتی منظوزم اینکه کالجی بری که ارزش داشته باشه و چیزی بهتون یاد بده همه این کالجها مدرک زبان میخوان که مهمولا 6 آیلتس هست ولی برای دانشگاه 6/5 یا 7 آکادمیک میخواهن البته یک امتحان کنتس هم خودشون دارن یا خود کالج اگر آیلتس نداشته باشید ازتون امنحان میگیره بهرحال باید در حد 6آیلتس آکادمیک یا 6/5 آیلتس جنرال زبان بلدباشید حالا سرتبقیکیت هم بیشتر بسنگی داره برای چه کاری اگر کارهای مهندسی-بازرگانی- پرسناری و... مثل کالج و فرقی نداره ولی اگر کارهایی مثل لوله کشی و ایمینی ونگهبانی ووآرایشگری و...با کمی زبان ضعیفتر هم میشه کلا هرچه برای زبان وقت برازید به نفعتون هست
شما قبل از اینکه بیاید رو شهرتون تحقیق کنید از همون اول که مییاید بگردید دنبال کار پیدا کردن نت ورک در رشته کاریتون و بعد ببینید برای اون کار که شما میخواهید چه مدرک یا سرتیفیکیتی میخواهن؟ بعد بگردید ببینید کدوم کالجها معتبر هستند و شرایط پذیرششون چیه؟ هر رشته و هر کالجی نرید 6ماه بخودتون وقت بدید خوب مطالعه کنید بعد اون شرایط فراهم کنید که همیشه مدرک زبان هست بعد که ثبت نام کنید معمولا لیست انتظار دارن مثلا همسر من برای همین دوره 1ساله یک دوره قبل ترش در لیست انتظار بود
خانمها کلا باید صبرتون زیاد باشه با عجله نمیشه به نظر من مسئله زبان جدی بگیرید و هر چی میتوانید وقت و هرینه بکنید تو ایران بهتره همش فکر سرما نباشید ببینید کدوم استان کار براتون هست اگر میخواهیت کارهای هنری مثل آرایشگری یا ... از ایران شروع کنید