2789
سلام دوستان، من میخوام یه خونه تو کانادا سابلت گنم از یه دوست ایرانی،ولی خیلی بد راه میاد،انگار که با یه دزد طرفه،به من میگه دو ماه قبل کل پول رو بریز به حساب مامانم تو ایران بعد بیا کانادا کلید از دوستم بگیر،خودشم اون موقع ایرانه،حالا بهش میگم یک در هزار من ثستم به جیزی بند نباشه تو سرمای فوریه با دو تا بچه جیکار کنم ،میگه من دارم به شما اعتماد میکنم خونه در اختیارتون میزارم،روال عینجا اینه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببینید من یک مثال میزنم مثلا شما یک مهندس شیمی هستید و در یک شرکت کار میکنید اگر اون شرکت منشی -حسایدار-مهندس کامپیوتر و.... هر کی که بخواهد استخدام کنه اول برای کارمندهای خود شرکت ایمیل میزنه که کی رومیشناسین که معرفی کنید ؟ اگر فرد مناسبی نبود بعد اگهی میدن به بیرون- این میشه نت ورک linkedin یک شبکه نت ورک دیگه هست منظورم این بود که افرادی که تو شغل شما کار میکنند یا شغلی در شرکتهای معتبر دارن باهشون ارتباط برقرار کنید حالا هر طور که میتوانید ملی امیر جان کلا ایرانیها یک کم وسواس دارن ولی نگران نباش
کل پول یعنی کل مبلغ اجاره برای چند ماه؟ اکر برای یک تا دوماهه ، با شک بازهم جای فکر داره ولی اگر مدت بلندتره اصلا و به هیچ عنوان اینکار رو نکن کدوم شهر وارد خواهی شد؟
فروش ویژه قارچ کفیر . پروبیوتیک همراه با تحویل رایگان درب منزل در اصفهان ارسال به کلیه نقاط کشور http://www.kefiran.ir کفیران ارائه در شهر اصفهان درب منزل با تحویل رایگان ارسال یک الی دو روزه به سراسر کشور با پست پیشتاز هزینه پست با خریدار می باشد تلفن سفارش 09333111919 هزینه هر 50 گرم قارچ پروبیوتیک 20.000 تومان
فروش ویژه قارچ کفیر . پروبیوتیک همراه با تحویل رایگان درب منزل در اصفهان ارسال به کلیه نقاط کشور www.kefiran.ir کفیران ارائه در شهر اصفهان درب منزل با تحویل رایگان ارسال یک الی دو روزه به سراسر کشور با پست پیشتاز هزینه پست با خریدار می باشد تلفن سفارش 09333111919 هزینه 50گرم قارچ پروبیوتیک 20.000 تومان
سلام دوستان عزیزم . من تازه با اینجا رو پیدا کردم و دارم کم کم می خونم . من خودم فوق لیسانس آموزش زبان انگلیسی رو دارم و همسرم هم مهندس نرم افزار کامپیوتر هستش و متخصص نصب دوربین های مدار بسته هستش. شوهرم تو اسکله کار میکنه . مدرک راهبری لیفتراک هم داره . ما چند وقته تصمیم گرفتیم که بریم ترکیه و از طریق پناهندگی برای کانادا اقدم کنیم. دوست خودم 17 ماه ترکیه بود و 3 روز پیش دیگه کارش درست شد و این هفته میان ونکور کانادا. از ذوستانی که ونکور هستن می خواستم شرایط اونجا رو بپرسم . هزینه زندگی دو نفره متوسط چقدر هستش ؟ اوضاع کار تو ونکور چه جوری هستش ؟ اگه کسی راهنماییم کنه خیلی ممنون میشم.
صادرات و فروش مستقیم حوله ترک برند لادیک از کارخانه در شهر دنیزلی ترکیه کانال فروش ت ل گ ر ا م حوله لادیک در ایران ladiktowel برای اطلاعات بیشتر و نحوه سفارش با ایمیل در تماس باشید niki.gh@gmail.com