2789
دکتر مائده سیاهکلی ارایه خدمات زیبایی دندانپزشکی نظیر بیلیچینگ ( سفید کردن)؛ اصلاح خط لبخند و .... در یک جلسه ایمپلنت و سایر خدمات در کمترین زمان ممکن توسط تیم متخصص با امکان مشاوره آنلاین مشاوره و ویزیت رایگان تلفن : ۹۶ - ۲۶۱۱۲۰۹۵ موبایل : ۸۰۹۱۲۸۲-۰۹۱۲ ساکنین خارج از ایران می توانند جهت مشاوره رایگان از طریق وایبر با موبایل: 09128091282 تماس بگیرند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صد گل جون من رفتم کالج SIAST ، رشتم اقتصاد بوده میخوام یه مدرک مرتبط بگیرم دوره زیر دوسال نداشت و تمام وقت بودن همشون من ترجیح میدم کارمو پاره وقت ادامه بدم و هزینه تحصیل رو بدم نمیخوام از پس اندازمون بر دارم این کالجی که مجازی دوره بانکداری میگذرونی اسمش چیه؟ من از اینجا میتونم یه دوره مجازی تو یه شهر دیگه پیدا کنم؟ برای فوریه کنتست ثبت نام کردم اگر هزینه مجازی خیلی زیاد نباشه خیلی به من کمک میکنه
سلام دوستان گلم... خوب و خوش باشید دوست دارم از امروز خواننده مطالب شما باشم... مهاجرت رو دوست می دارم اما به خاطر دو تا بچه و شرایط مالی نامساعد فعلا دست نگه داشتیم.... همسرم هم نه زبانش خوبه و نه هنری داره! دوست همنداره که یاد بگیره!! نمی دونم چه کنم... خودم شاغلم و سخته برام جابجایی با 40 سال سن! نظری ندارین!!
سلام دوستای گلم واقعا خوش بحالتون روزبروز این جمله بیشتر برام تداعی میشه کاش وطن جایی برای ماندن بود روزبروز عزممون جزمتره برای رفتن و جاگذاشتن همه ی زندگی وخاطراتمون -------------------------------- ذوستای گل ومهربون مقیم میشه منم کمک کنید وضعیت کاری و اجتماعی رشته ی مامایی توکانادا امریکا؟ من شنیدم اصلا همچین رشته ای تو امریکا تعریف نشده وزیر شاخه ی پزشکی هست برای زایمان اونجا چه پروسه ای ی میشه یک دنیا ممنون
زهره مامان روزان جون از نظر اب و هوا مشخصه که ونکور بهشته و خیلی زیباست و شهر بسیار اروم و امنی برای زندگی است ما هم قراره اگر خدا بخواد بریم ونکور
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
سلام به همه دوستای عزیز مقیم من که نتونستم با اون هموطن به توافق برسم و خونه اش رو اجاره کنم و همچنان دنبال خونه هستم اگر کسی رو میشناسین که تو مونترال از اواسط فوریه خونه سابلت بده ,ممنون میشم کمک کنه یه سوال دیگه اینکه وقتی میرسم باید برم لباس گرم بخرم بخصوص بر ابچه ها نمیخوام هزینه زیاد بکنم چون تقریبا اخر فصل سرماست و تا سال دیگه ام کوچیک میشه به نظرتون از کجا بخرم . و سوال اخرم اینکه چی با خودم ببرم . 200 کیلو بار میتونم ببرم به نظرتون وسیله چی ببرم که اونجا نرم بخرم . مثلا تلویزیون ال سی دی دارم ببرم ,یه عده میگن ببر
MELIAMIR جون ولتاژ وسایل برقی ایران با کانادا یکی نیست باید برقش رو چک کنی . مثلا ما کامپیوترمون رو اوردیم ولی سشوار و غذاساز و این جور چیزا برقش نمیخورد مگر اینکه یه کانورتور خیلی بزرگ میخریدیم که اصلا به صرفه نبود. لباس هم فکر کنم اینجا خیلی ارزون نباشه. شاید بهتر باشه یه کم لباس گرم با خودتون بیارید. حالا دوستایی که بیشتر اینجا بودن و رفت و امد بیشتری به ایران داشتن شاید بهتر بتونن راهنماییت کنن.
Lilypie First Birthday tickers