2789
بسیار ممنونم از اطلاعاتتون من یا می تونم مونترال برم یا تورنتو پس شاید با توضیحات شما مونترال برم برم که البته اونجا باید برای سی اس کیو اقدام کنم با توضیحات قبلی شما من اگر هفته اینده که ۱۸هفته هستم هم بیام تورنتو باز امکان پیدا کردن دکتر خانواده و زنان ندارم درسته؟؟؟؟ چون در واقع میخوام ببینیم اگر به این صورت در مورد مونترال تحقیقاتم رو شروع کنم بازهم ممنون در مورد اطلاعات مفیدتون اگر کسی از دوستان در مورد مونترال میدونه لطفا منو راهنما یی کنه
اگر برات ممکنه که زودتر بیایی بهتره ولی اگر نمیتونی نیا چون سرما داره شروع میشه و شاید برات اذیت کننده باشه،عزیزم من بخاطر شما و اینکه اطلاعاتم رو اپدیت کنم به اون خانم که تازه زایمان کرده در تورنتو تماس گرفتم بنده ی خدا گفت که بعد از اینکه اونهمه بلا سرش اومده تازه سه هفته قبل یه خانمی بهش یه دکتر معرفی کرده که دکتره بعد از معاینه بهش گفته بوده تو حتی اگر هفته ی ٣٦ هم امده بودی پیش من، من کمکت میکردم ایشون گفت که کمکی که به شما میتونه بکنه اینه که ادرس و شماره ی این دکتر زنان رو به شما بده. طفلک میگفت اگر یکی این اطلاعات رو بهش میداد جلوی اونهمه بلا و سختی ای که به سرش اومده رو میشد گرفت، در مورد هلث کارتت هم بهتره با همین دکتر صحبت کنی احتمالا مشکل ماه تولد مشکل بزرگی نباشه و باتوجه به اینکه اینهمه مدت نبودی و خطراتی که اقامتت رو ممکنه تهدید کنه بهتره سکوت کنی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر هدفت فقط زایمان ه و بعدش برمیگردی ایران هرچی دیرتر بیایی بهتره اگر میخوای دیگه بمونی، هرچی زودتر بیایی بهتره که بتونی کارهایت رو انجام بدی اگر خواستی بگو که من شماره و ادرس دکتر رو از این خانم بگیرم یا میخوای درخواست دوستی بده که ایمیلش رو بهت مسیج کنم خودت سوالاتت رو ازش بپرس
مامان رادمان من الان کانادا هستم. البته من باید کل هزینه های مربوط به زایمان رو خودم پرداخت کنم چون هلت کارتمون بعد از زایمانم میاد.

شما مجبور نیستید که حتما فمیلی داکتر پیدا کنید. برای چکاپ که میتونید برید پیش میدوایف و میدوایف هم به بیمارستان معرفیتون میکنه.

ولی میدونی هزینه سزارین چقدره؟

هزینه هر شب بیمارستانها معمولا بالای هزار دلاره. من دو تا رو که پرسیدم یکی هزار و دویست دلار و یکی هزار و چهارصد دلار بود. و هزینه پزشک هم که جداست.
فکر میکنم اگه هلت کارت نداشته باشید یه چیزی بالای پنج یا شش هزار تا براتون تموم بشه. یعنی خیلی حیفه که بخاطر دو سه هفته دیرتر اومدن این همه هزینه بکنید
Lilypie First Birthday tickers
نیلو جان من میخوام بدنیا بیارم و برگردم از جهتی تورنتو برام راحته چون فامیل و اشنا اونجا هستن و من واقعا ممنونم از پیگیری که برام کردی بی نهایت ممنون در واقع من در هفته ۲۸با پسرم و پدرم میام و ماه بعد مادرم میاد و همسرم فقط دو هفته قبل زایمان من ممنون میشم شماره رو بهم بدید یعنی این متخصص گفته حتس هفته ۳۶هم میومده پیشش مشکلی نبوده؟ من توی اواسط ژانویه حتما برای یه مصاحبه باید برم ترکیهذمربوط به سفر همسرم به امریکاست وگرنه باهمه سختیهاش زودتر میومدم کانادا برای همین هم گفتم الان دوهفته بیام بعد برگردم تا اخر ژانویه دوباره برم من دوبار از اسنجا تماس گرفتم با افیسشون چیزی در مورد باطل شدن نگفتن نمیدونم همه میگن به افیسری که میخواد کارتت رو درست کنه بستگس داره من با این کارت بیام اول دکتر منو نمیبینه نه؟چون ماه تولدم اشتباه دکتر میگه اول باید این درست بشه؟ من نمیدونم چه طوری درخواست دوستی بدم به شما
من,دو راه دارم ۱- هفته اینده,بیام دو هفته بمونم برگردم هم برای بیمه هم دکتر ۲- اول بهمن بیام تو هفته ۲۸ و ممکنه اصلا متوجه نشن و کارتم باطل نشه و فقط همون موقع کارتم رو درست کنن به نظرتون کدوم را شما که مدت زیادی اونجا هستید و با قوانین و شرایط اونجا اشنا هستید
بله اونجور که این خانمه میگفت این متخصص زنان بهش گفته اگر زودتر پیدام کرده بودی حتی تو هفته ی ٣٦ هم قبولت میکردم و کمک میکردم اینهمه بلا سرت نمیامد و اینهمه تو بیمارستان درد نکشی این طفلک یه روز کامل درد کشیده تا بالاخره بردن سزارین کردن!!!!
اگر میخواهی فقط زایمان کنی و برگردی تا میتونی دیرتر بیا هم بخاطر هوای سرد هم بخاطر استرس جابجایی میتونی وقتی شماره رو گرفتم به دکتره زنگ بزنی ولی نگو ایرانی! بگو مثلا ونکوری و بپرس مثلا هفته ی ٣٠ بیایی تورنتو ایا قبولت میکنه در مورد هلث کارت من واقعن جرات نمیکردم برم سراغش ما تو کانادا یاد گرفتیم اگر ازمون سوال کردن جواب بدیم، خودمون داوطلبانه برای خودمون سردرد نخریم