2789
البته ما تصمیم داریم بعد از عید مهاجرت کنیم. دوستانی که رفتید به تنظرتون این چند ماه رو فشرده زبان بخونیم! یا بی فایده هستش؟ تصمیم داریم 3-4 ماه آخر رو فشرده زبان بخونیم که اومدیم بتونیم زودتر کار پیدا کنیم.
مامان داتیس جون ما از وقتی مدیکالمون رو دادیم شش ماه طول کشید تا پاسپورت رو خواستن و البته یک روزه ویزا صادر شد. به هر حال هر چی زبانتون بهتر باشه اینجا راحت ترید. مهاجرت سختیهای خودش رو داره دیگه و این دلشوره ها کاملا طبیعیه. ایشالا که به سلامتی بیایید و موفق باشید
Lilypie First Birthday tickers

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان داتیس جون ما سال 2011 اقدام کردیم و قرار بود یک ساله کارمون درست بشه. پرونده ها رفته بود دمشق سوریه که اونجا جنگ شد و سفارت تعطیل شد و همه کارها خوابید. بخاطر همین کارمون خیلی عقب افتاد.
Lilypie First Birthday tickers
سلام دوست جونا ما مدیکالمون اومده و احتمالا تا بعد از عید لندینگ میکنیم مقصد هم تورونتو هست عسل ٣ سالو نیمه اس که تا اون موقع ٤ ساله میشه کسی هست تو تورنتو بچه هم سن عسل داشته باشه؟؟؟ خیلی کمک میخوام خیلی سوال دارم
خدایا به خاطر همه ناشکریام منو ببخش
مامان رادمان انشالله حاملگی خوبی داشته باشی متاسفم که باید بهت بگم نه تنها دو هفته ای که حتی دو ماهه هم نمیتونی دکتر خانواده و متخصص پیدا کنی دکتر های خانواده قبولت نمیکنند و بهت نامه ی ریفرال نمیدن ولی نترس هر موردی باشه میتونی به خود بیمارستان مراجعه کنی البته اگر در البرتا لند کنی از اول بیمه خواهی داشت
سلام نیلو جون عاشقتم راستش عسل فارسیش نصفه نیمه اس هنوزز نمیدونم فارسی رو ول کنم باهاش انگلیش کار کنم که میاد اونجا اماده باشه یا فارسیشو کامل کنم بیاد اونجا مهد و پیش دبستانی رو ایرانی بره و انگلیش رو سر فرصت یاد بگیره کمی تاخیر کلام داره واقعا سر در گم شدم
راستش من یه مقدار مذهبی هستم میخوام عسل از رفاه اونجا استفاده کنه ولی تربیت ایرانی داشته باشه نمیدونم مدارس ایرانی بفرستمش یا بیخیال شم و مدارس اونارو انتخاب کنم
بچه داشتن خیلی سخته ما احتمالا اول یه لندینگ میکنیم و بعد از دریافت هلت کارت برمیگردیم ایران و احتمالا ٦-٧ ماه بعد برای اقامت دائم میریم چون همسرم اینجا یه پروژه داره که نمیتونه ولش کنه
٣ ماه میمونیم ولی وقتی بریم و دوباره برگردیم عسل ٥ ساله اس و باید بره پیش دبستانی نمیخوام عقب بیوفته یعنی میگی الان فارسیشو خوب کنم بعد از لندینگ اول تو اون ٦-٧ ماهی که ایرانیم رو انگلیش کار کنم؟؟
در مورد تاخیر کلام و زبان هم نگران نباش شما همچنان تو خونه باهاش فارسی حرف بزنید و انگلیسی ر به مدرسه واگذار کنید تا بچه دو زبانه باشه حتی بهتر از اون میتونید بفرستید مدرسه فرانسوی چون اونجوری هم مدرسه بهتری میره هم فرض رو بر این میذارن که پدر و مادر در فرانسه صفر هستند و خود مدرسه در همه ی زمینه ها بچه رو حمایت میکنه و اصلا لازم نیست مادر و پدر یه قدم برای درس برداره