2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما اصلا نمیخواد برای انگلیسیش خیلی فشار بیاری بچه مثل اب میمونه تو هر ظرفی شکل همون ظرف میشه بچه ی ٨ ساله با انگلیسی صفر تو دو ماه مثل بلبل حرف زده این رو خودم به چشم دیدم ٥ ساله که خیلی فلکسیبل تره
من هیچ اطلاعی از مدارس ایرانی مدارم ببخشیدا اگر قرار بود بچه ام مدرسه ایرانی بره چه کاریه پاشم خودم و شوهرم رو از کار بندازم و در بدر کنم و برم کانادا که اقلا میدونم یک تا دو سال ممکنه کار نداشته باشیم!!! میموندم ایران
اخه خیلی مزایا داره فقط مدرسه نیست که اونوقت یعنی مدرسه ایرانیا انقدر کیفیتش پایینه؟؟ نمیدونم گیج گیجم باید بیام اونجا پرسو جو کنم تو چند وقته اونجایی نیلو جان؟؟؟
خدایا به خاطر همه ناشکریام منو ببخش
ممنونم از کمکت تورنتو هستی؟؟؟ شغلت چیه الان اونجا؟ همسر من ارشیتکته وکیلمون که اشنامونه میگه اونجا برای ارشیتکت و اینتریور دیزاین بازار خیلی خوبی هست
خدایا به خاطر همه ناشکریام منو ببخش
خواهش میکنم من خیلی وقته اینجام تورنتو هم خیلی بودم اطلاعات شخصی خیلی دوست ندارم تو فضای نت بذارم در مورد کار ارشیتکت ، وکیلتون خیلی خوشبینه متاسفانه تا جایی که من میدونم و امارها میگه اینجور نیست، مگر اینکه همسرشما بسیار سطح زبانش بالا باشه و بتونه خودش رو زود پیدا کنه
صدف جون به نظر منم مدرسه ایرانی نفرستی بهتره. اینجا فکر نمیکنم کسی کاری با مذهب و دین کسی داشته باشه. نگران زبان یاد گرفتنش هم نباش که خیلی سریع یاد میگیره. در ضمن فکر نمیکنم لازم باشه سه ماه اینجا بمونید اگه سرتون شلوغه. کارت اقامت دائم ما سه هفته ای اومد. الان دیگه خیلی زیاد هم طول بکشه چهل و پنج روزه.
Lilypie First Birthday tickers
سلام اناهیتا جان من هلت کارت رو دارم و تا چهارسال روش اعتبار زده فقط اینکه ماه تولدم اشتباه و من سزارین هستم برای همین حتما باید بیمارستان باشم نیلو جان شما شاید کبک هستید درسته؟چون برادر من هم مونترال و اونجا پزشک خانواده به سرعت نمیتونی پیدا کنی وانگار تو تورنتو به این صورت نیست ولی کلا من نمیدونم چطوری می تونن اداره بیمه چک کنه که من بیش از شش ماه کانادا نبودم تا هلت کارتم رو باطل کنه و برای درخواست مجدد باز سه ماه منتظر باشم ؟؟؟؟؟ راستی اناهیتا جان شما الان کجایید ایران یا کانادا؟
من با برنامه خودم اواخر ژانویه میرم و زایمانم اواسط اپریل هست حدود دوماه ونیم تورنتو هستم اکر درست شد هلت کارت که خوبه اکر نه دیکه من رو بدون پزشک و بیمارستان که نمیزارن بدون بیمه بچه رو بدنیا میارم چون میخوتستم دو هفته بیام برای بیمه ام که ببینم درست,میشه یا نه,ولی هرچی,فکر می,کنم واقعا برام سخته
مامان رادمان نه خانمی اطلاعاتی که از پزشک خانواده بهت دادم در مورد تورنتو بود و خیلی هم به روز اگر صفحات قبل رو بخونی میبینی به نیلی هم که تازه تورنتو امد کفتم حتی خانمی که این اتفاقات برایش افتاد باهاش اشنا هستم تموم این ماجرا مال اگوست همین امسال ه و خانم در هفته ی ٣٠ به تورنتو رسید و بسیار بسیار بسیار سخت دکتر خانواده قبولش کرد و اخر هم تو بیمارستان یک صبح تا شب درد زایمان کشید طفلک تا سزارین شد. اطلاعاتم بسیار دقیق ه فامیلی داکتر ها همه بهش گفته بودند از هفته ی ٢٠ به بعد دستور دارن مریض حامله رو قبول نکنن و به ماما ها بسپارن یا اینکه مریض مستقیم برای هر مشکل به بیمارستان مراجعه کنه اگر میتونی قبل از هفته ی ٢٠ بیا یا اینکه کاملا با اگاهی حرکت کن.
در مورد هلث کارتتون طبق قانون انتاریو اگر شما میخواهید بیشتر از ٣٠ روز خارج از استان باشید باید برید "خودتون" خبر بدید و کارت رو تحویل بدید، در غیر اینصورت "به هر نحوی از انحاء" خودشون متوجه بشن که شما خارج شدید و خبر ندادید بلافاصله کارت رو باطل کرده و از ٢٥ تا ١٠٠ هزار دلار کانادا جریمه ی نقدی در انتظار شماست بعلاوه ی فایل شدن ه این موضوع تحت سین تامبر شما. فرمودید چطور متوجه میشن؟ خیلی ساده! اونها بدون گرفتن پاسپورت شما مشکل هلث کارتتون که تاریخ تولدتون باشه رو حل نمیکنن.
من اینه که حتمن با یک وکیل ( نه مشاور مهاجرت ) مشورت کنید ، اگر میخواهید حتمن به انتاریو وارد بشید یا کلا از قید انتاریو گذشته و اقلا برای زایمان به یک استان دیگه برید که سوابق بیمه ی شما رو از صفر شروع کنند و دچار مشکل هم نکنندتون ارزو میکنم موفق باشید ولی با توجه به قوانین جدید و دولت محافظه کار امیدوارم اگاهانه قدم بردارید