2777
2789
به نظر من اصلا احتیاج به وکیل نیست و خیلی کار ساده ایه فقط یکم دقت میخواد پول الکی به وکیل ندین
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
ممنون صد گل مهربون همتون خیلی خوب و ماهین و خیلی ممنونم که همیشه بودین دیشب باورم نمیشد واقعا باورم نمیشد حالا نتیجه رو نمیدونم اما برای ما خیلی سنگ بزرگی بود خخخخخخخخخخ مصطفی خیلی زحمت کشید یه تنه تمام کارا رو کرد.خیلی توی ایران کارش استرس داره به خاطره اونم که شده دعا کنین درست بشه البته با سلامت و صلاح کار انشاالله هیلای مهربونم کار من پارسال در مقابل محبت شما و مزاحمت من کاری بنود عزیز دلم. هم شما هم مامان کیانا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این سایتها خیلی بهتون ایده میده در ضمن اگر اینجا مییاید میخواهید دوره کالج خوبی یخواین برین یا دانشگاه برید حتما با ielts آکادمیک بیاید نمره 6-6/5 یا 7 میخواهن بستگی به رشتتون که میخواهن متفاوت هست http://www.monster.ca/ http://www.kijiji.ca/h-gta-greater-toronto-area/1700272
صدگل جون ممنونم عزیزم همسری ایلتس ٧داره ولی من هیچ میخوام از اول مهر برم سخت برای زبان خوندن
عسل خانم، سوال من را شما اشتباه جواب دادین!!!!! در بخش فرم های نیروی متخصص فدرال کانادا که 2014 داره پذیرش می کنه، چند تا نکته بود. من در مورد فرم Schedule A پرسیده بودم که دوستم اشتباه زده بود و رد شد، جوابمو تو این سایت پیدا کردمhttp://www.ganjico.com/Details/346 حالا برای دوستای دیگه می گم که حتما فرم هاتونو قابل ادیت دانلود کنید و به روزترین را داشته باشید. مخصوصا توی بعضی قسمتها که جا کم داره. برای فرم لیست مدارک نهایی checklist هم باید از ورژه 2014 استفاده کنید.
صدگل عزیز مرسی از لطفت و مهربونیت که با حوصله جواب میدی دوست من میگفت اینجا یعنی کانادا سخت کار پیدا میشه. واقعا اینطوریه؟ من خیلی نگرانم چون هم بچه کوچیک دارم هم باردارم و خودم نمیتونم برم سرکار و فقط همسرم میتونه کار کنه راستی یه سوال به بچه ها benefit میدن؟ چقدر?
Lilypie First Birthday tickers
ممنونم دوستان خوبم ایشالاا که بزودی ویزاتون بیاد و بسلامتی مهاجرت کنید ما فعلا شروع کردیم برای ایلتس اخه خیلی دودل بودیم که اقدام بکنیم برای کانادا یا خیر تا ببینیم چی پیش میاد ایشالا ایلتس گرفتیم برای بقیه کارها دوباره مزاحمتون میشم
آناهیتا جون به نظر من تنها مشکلی که در کانادا هست مشکل کار هست اصلا خود کانادایی ها این مشکل دارن چه برسه به مهاجرها و واقعا یافتن کار یک پروسه سختی هستش به نظر من به استاتی برید که کار در زمینه شغل همسرتون باشه و دوما وجود آشنا هم مهمه چون کار خیلی مرتبط با network هست اگر واقعا دلیی محکمی ندارید به تروتنو نریدچون رقابت خیلی بالاست و شما باید باکسایی رقابت کنید که معمولا تجربه کاری کانادایی دارند و دوما اجاره مسکن و بیمه ماشین و مالیات استان اونتاریو هم خیلی بالاست استانهایی مثل آلبرتا و منیتوبا به نظرمن میتوانه برای انتخاب خوب باشه اصلا به سرما فکر نکنید تنها چیزی که به نظر من مهم نیست و اذیت نمیشید سرما هست
آناهیتای عزیز همونطور که صدگل گفت در کانارا مهمترین مسئله و شاید دغدغه ای که وجود داره مسئله کاره یعنی به نظر من اگر کسی کار خوب داشته باشه زندگی در اینجا عالیه. من نمیدونم رشته همسرت چیه ولی اگر مهندسیه الان اصلا زمان خوبی برای کار نیست اما از آینده کسی خبر نداره! راستی خواهر یکی از دوستان من البرتا لند کردن و بعد اومدن انتاریو و زودتر از موعد مقرر زایمان کرد با اینکه بیمه البرتا رو داشت ولی چون در تورنتو زایمان کرد در نهایت حدود هزار دلار به بیمارستان پرداخت کرد.
سلام به همه دوستان شهرزاد جون اینی که میگید الان کار مهندسی اینجا خوب نیست منظورتون همه جای کاناداست؟و این شرایط مشخص نیست تا کی درست میشه؟اخه همسر منم مهندس عمران هستن شهرزاد جون و یه سوال دیگه از اونجایی که شما هم مهندس عمران هستین همسر من از اصطلاحات عمرانی به انگلیسی زیاد اطلاعی ندارن شما منبع یا سایتی سراغ دارید که همسرم بره مطالعه کنه و با اصطلاحات مهندسی اشنا بشن ممنون میشم
بچه ها ما هم بخاطر این مسیله کار کانادا هی دودلیم که اقدام بکنیم یا نه همسر من خداروشکر موقعیت شغلیش اینجا خوبه میترسیم بیاییم اونجا دوباره بخواد از صفر شروع کنه و کار مناسب پیدا نکنه یکی از دوستامون که خیلی وقته کانادا هستن میگه کانادا برای تحصیل خوبه ولی برای کار امریکا میگه مهاجرت اینجا برای کسی خوبه ایران شغل و پست مقام خوبی نداشته باشه در حد کارمند ساده باشه که اگه اینجا اومد تو ذوقش نخوره نظر شما چیه دوستان ؟؟؟؟؟