2777
2789
مامان سارا جون خیلی خوش آمدی دلمون برات تنگ شده بود همه چیز روبراهه پسرای گلت خوبن آره وینی پگ کلا شهر ازرونی هست ازنظر کرایه مسکن و هزینه های جانبی مثل مهد و....مهدها از 400 تا نهایتا 700 هست ولی بیشتر حدود 500 هستند حالا من یکسال به خودم فرصت دادم تا سپتامبر آینده که هم زبانم رو تکمیل کنم هم ازپسرم مراقبت کنم تا کمی بزرگتر بشه بعد شاید یک دوره کالج برم و برم دنبال همون شغل قبلیم یا برم دنبال کار بانک این هم از روزگار من راستی اینجا برای سال تحصیلی جدید 250$ مدرسه میگیره برای تایم نهار که کسی مراقب بچه ها بشه همه استانها همین طوره؟
خیلی ممنونم صدگل جان یکم خیالم راحت شد از لطفت ممنونم عزیزم که توضیح دادی راستی شما درباره روش مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندی خبر داری؟ مثلا برادر من که تورنتو هست می تونه من رو هم ببره؟
آدمی ساخته اندیشه خویش است فردا همان میشود که امروز اندیشیده است
موریس مترلینگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلسا جون اگر برادرتون تورنتو (استان اونتاریو)هست از راه خویشاوندی نمیتونه شما رو ببره ولی شما 5 امتیاز از ایشون می گیرید برای پرونده مهاجرتی(67 امتیاز مورد نیاز برای پرونده اسکیل ورکر) حالا ببینید تحصیلات شما و همسرتون تو لیست مشاغل کانادا هست؟اگر می خواهید از راه اسکیل ورکر بیاید از راه بیزنس هم اگر بخواهید بیاید به نظر من استان منیتوبا مناسب هست
مامان سارا جون آره من هنوز تو کارگیل هستم. الان سه ماه و یه هفته شده : ) من تو Strategic Sourcing Department هستم و پوزیشنم هم Market Intelligence and Data Analyst هست. بیشتر کارای مارکت ریسرچ و آنالیز دیتا انجام میدیم.
خانم دلسا شما که برادرت کاناداست و اگه اشتباه نکنم با همسر و فرزندشون اونجا هستن که بهتر میتونن راهنماییتون کنن تا اینکه حرفهای فک و فامیل دوستات و بشنوی واقعا بعضی چیزایی که آدما تو ایران از این ور تعریف میکنند عجیب غریبه البته نمیگم هیچکدوم اونا اینجا نیست ولی یه جوری میان تعریف میکنن که انگار مثلا همه دخترای تو خارج از کشور تو سن پایین حامله میشن و چه و چه در مورد کانادا که صدگل جون توضیح دادن. من قبلا شنیده بودم که نوع پوشش و روابط مثل بوسیدن و ... کانادا از اروپا بهتره و آمریکا از کانادا. در مورد اروپا تجربه ندارم ولی تجربه زندگیم در کانادا و آمریکا اینو تایید میکنه. افراد مذهبی تو آمریکا زیاده و نسبت به خیلی مسایل پایبندند. البته ایالت با ایالت یه کم فرق داره ولی من تو این 2 سالی که آمریکا هستم به ندرت حتی بوسیدن و این چیزا رو دیدم و تعداد افرادی که لباسهای خیلی باز میپوشن کمه. حتی همین آدمهایی که به اصطلاح تیپهای پانک و یا نمیدونم چی :)) بهشون میگن هم خیلی کم دیدم در صورتیکه تو کانادا فراوونه. تو آمریکا مشروب خوردن زیر 21 سال غیر قانونیه. کلا آمریکا با اون چیزهایی که تو هالیوود دیده میشه زمین تا آسمون فرق داره.
مامان عسل جون همسرم از کانادا برای آمریکا آفر گرفت. یعنی پروسه اینطوری بود که ما 6 سال کانادا بودیم همسرم پی اچ دی گرفت و یه دوره 1 ساله پست داک کرد. برگشتیم ایران و 2 سال و نیم ایران بودیم که اونجا هم عضو هیات علمی بود و کارای تحقیقی زیادی انجام داد و چندین مقاله از کاراش چاپ شد. تصمیم به برگشتن به کانادا داشتیم که از 6 ماه قبلش همسرم واسه پوزیشن های مختلف اقدام میکرد که معمولا هم تو آمریکا بود و اونموقع هیچ خبری نشد به جز یه مورد مصاحبه تلفنی. وقتی از ایران برگشتیم کانادا تو همون چند روز اول همسرم آپدیت آدرس برای جاهایی که اپلای کرده بود فرستاد که تو 2 هفته اول 4 تا مصاحبه از طریق تلفن و اسکایپ شد که واسه 2 تاش آفر گرفت و یکیشو انتخاب کرد و ما یه ماه و نیم بعد از رفتنمون به کانادا دوباره مهاجرت کردیم به آمریکا. البته اینم بگم که ما اونموقع پاسپورت کانادایی داشتیم و شاید این مساله هم کمک کرد. البته من دیدم افرادی که مستقیم از ایران واسه آمریکا آفر گرفتن که فکر کنم بیشترشون از طریق وکیل و یا موسسات مربوطه که احتمالا راه و روش های مخصوص بلدند اقدام کردند. به تنهایی اقدام کردن و آفر گرفتن به نظرم واسه آدمهایی که رزومه خیلییییییییییییییییی خاص دارند و تو کارشون نابغه هستند.
دلسا جون چون فقط یکی دو تا استان تو کانادا هست که قانون خویشاوندی رو داره. اونا هم استانهایی هستند که مهاجرا کمتر در اونجا ها ساکن میشن و این قانون رو برای جذب مهاجر گذاشتند.
دلسا جان همین طور که مصی جان گفت قانون خویشاوندی را استانهایی دارند که نسبت به پتانسیل اون استان جمعیت کمتری دارن مثلا منیتوبا داره بعد هم من اینجا خیلی دیدم که از کانادا میرن به آمریکا برای کار یا برعکس مخصوصاکسانی که دکنرا دارن کارهای خوبی هم درآمریکا میگیرن
سلام شایلین جان متاسفانه فکر نکنم برای اجاره کار کنه مخصوصاً اگر آپارتمان باشه حالا خونه یا کاندو رو شاید ولی لینک فایلش رو برات گذاشتم ممنون مامان سارای عزیز از همدردیت منم سزارین اولم رو تو ایران داشتم و اصلا الحمدالله مشکل خاصی نداشتم فقط خود طفلی خود دخترم بیمار شد و رفت اما اینجا 2 بار سقط داشتم که میتونست دکتر فامیلیم منو با ارجاع به متخصص زنان و یا تجویز هورمون پیشگیری کنه که نکرد اینم از کورتاژم حرفم بزنی میگن طبیعیه! !!
چون سر آمد دولت شب‌های وصل - بگذرد ایام هجران نیز هم
نجما جون ببخش فضولی میکنم ولی چرا نمیری ایران برای بچه دار شدن؟ من سه تا از کسانی که میشناسم طفلی ها اینجا ٢ بار و سه بار سقط داشتن، اخر رفتن ایران و درمان گرفتن و وقتی ٦-٧ ماهه شدن برگشتن تورنتو و خدا رو شکر جفتشونم الان دو تا دخنر سالم دارن . حیفه عمر میگذره و روزها بر نمیگرده، وقتی خدا رو شکر این امکانات بصورت عالیش در تهران هست چرا استفاده مکنی؟