2777
2789
مرسی عزیزم، انشا الله مشکل همه حل بشه، گویا تو کانادا بیمه ها چنگی به دل نمیزنند، و این دوست ما هم خیلی سریع میخواد یه بیمه خوب داشته باشه تا بتونه بره یه دکتر دیگه نظر اون را هم بدونه
دلایلی که به خاطرش میخوام مهاجرت کنم ؟ اینجا قانون مال کسایی هست که پول و پارتی ندارند . اینجا هر جایی که کار داری باید رشوه بدی ندی کارتو راه نمی اندازن . پیشرفت کار ی نصیب آدمای چاپلوس میشه . دولت هم هیچ کاری واسه رفاه مردم نمیکنه . آسایش و رفاه کمه . وقتی یه خانم میره سره کار اکثر مواقع برای پیشرفت باید به یه سری روابط اجباری تن بده . نه اینکه بدون رابطه نتونه کارکنه . میتونه ولی پیشرفتی نداره و باید حرف زور رو تحمل کنه چون توی ایران همه چی با هم قاتی شده . حالا صادقانه بگید کشور های دیگه هم همین جوریه ؟ من خیلی از قانون و نظم کانادا شنیدم . و اینکه محیطش خانوادگی هستش .اگه به این تاپیک سر زدید جوابمو بدید مرسی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام به همه دوستان مامان سارا مرسی از راهنمایی هات به خدا خودم میدونم بیشتر از 100 بار فقط تو همین تاپیک موضوع بچه ها رو پرسیدم ولی دست خودم نیست . این تجربه بدی که من برای مهاجرت با بچه ببه المان و تو فصل سرما رو داشتم دلم نمیخواد تکرار بشه ، که اگع تکرار بشه برمیگردم ایران و نتیجه همه زحماتم به باد میره . به این خاطر هر چی همه بگننگران نباش باز من نگرانم [
مالمیر جان منم از لیسبون میخوام بیام و دقیقا گذاشتم برای بعد از سپتامبر البته هنوز ویزام نیومده ولی امیدوارم تا اون موقع بیاد دیگه . ولی در مورد فصل سرما باهات موافقم ولی من چون میرم ونکوور زیاد نگران سرما نیستم . شما اگه میخوای بری جای سرد به نظرم اگه مشکل مالی زیاد برات مهم نیست زودتر بری مطمئنا مزایای بهتری داره .
کلا با بقیه موافقم که فصل کرما قطعا بهتره اما اگر نکرانیت فقط مدرسه بچه هاس اون اصلا موضع مهمی نیست حال اینکه اکتبر هنوز اونجوری برف و اینا نداریم البته هر چی اوایلش باشه بهتر :) موفق باشی عزیزم. امیدوارم تجربه های خوب در این مهاجرت داشته باشی
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
سلام دوستای گلم ... اگه اجازه هست منم به جمع شما بپیوندم :) من و همسرم تازه اقدام کردیم برای مهاجرت به کانادا و میدونم چند سال طول میکشه تا بیایم اونجا ولی از خوندن این مطالب لذت میبرم من برم از اول به پست ها یه نیگا بندازم
هیچ وقت نگذار ترس از شکست باعث بشه توی میدون حاضر نشی
سلام دوستا من لیسانس مامایی دارم به نظرتون با مدرکم میتونم کار خوب پیداکنم اونجا ؟ تصمیم گرفتم دوره ارایشگری بگذرونم که اگه کار مرتبط گیر نیووردم یه جوری مشغول بشم درامد ارایشگری چجوره اونجا ؟ اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید . خیلی برام مهمه