2777
2789
سریعترین روش کسب اقامت کانادا: لیست مشاغل نیروی متخصص فدرال کانادا در تاریخ 6 June 2014 برابر 16 خرداد 1393 بروزرسانی شد. در این فهرست تعداد پرونده های دریافت شده در بخش نیروی متخصص فدرال تاکنون مشخص شده است و تا ابتدای ژانویه 2015 بروزرسانی آن ادامه دارد تا در مجموع 25000 پرونده در 50 رشته با سقف ماکزیمم 1000 پرونده پذیرفته شوند. در حال حاضر رشته تحلیل گر مالی-برنامه نویس کامپیوتر-مهندس کامپیوتر بیشترین آمار تکمیل مدارک را دارا می باشند. تاکنون 157 پرونده از 25000 پرونده تکمیل شده است. ************************************ برنامه نیروی متخصص فدرال دارای شرایط کلی زیر برای اقدام است: 1- یکسال سابقه کار طی ده سال گذشته به صورت فول تایم(یا برابر آن به صورت پارت تایم) و با حقوق در یک رشته مشخص طبق کدهای NOC 2- دارا بودن مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه 3- کسب امتیاز از سن (بیشترین امتیاز تا سن 35 سال) 4- دارا بودن مدرک تحصیلی از دانشگاه که توسط WES ارزیابی شده است 5- انطباق پذیری و ... **************************************************** همچنین تعداد 17 نفر (کل ظرفیت 500نفر) در بخش دانشجوی دکتری کانادا پرونده اقامتی خود را ارسال کرده اند. برای دیدن جدول کامل رشته های تکمیل شده نیروی متخصص فدرال کلیک کنید. http://www.ganjico.com/Details/306 وب سایت وکیل رسمی مهاجرت در ایران و کانادا

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من با مامان سودا موافقم فقط اونجا که نوشته اینکه ادم پول رو خرج میکنه خیلی روی نرو هست (تو این مایه ها گفتی) باید به این معتقد باشین که این پول را اوردین برای خرج کردن خیلی ها رو دیدم از هفته اول هی فقط غر میزنن که بیکاریم پولمون داره خرج میشه شما باید به این باور برسید که امدین اینجا زندگی کنین با هزینه های اینجا و این پول را اوردین که خرج کنسخته هضمش اما باید بهش باور پیدا کنین
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
فرشته صورتی عزیز من کلگری هستم خونه متاسفانه سخت پیدا میشه تو همون زمستون خیلی سر روزهای خیلی گرم هم هست که دما حدود 0 درجه میشه ایرانی ها بیشتر مناطق Westرا ترجیح میدن
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
فرشته صورتی جان امکانش هست لطف کنید بگید فایل نامبر و مدیکالتون هر کدوم چه مدت زمان طول کشید؟ممنون میشم...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
سلام . دوستایی که اخیرا کارشون انجام شده از طریق فدرال و آسکیل ورکر منم نمیدونم از زمانی که مدارک رو میفرستیم واسه ارزیابی تا زمان اومدن فایل نامبر و مدیکال و ویزا به ترتیب چند وقت طول میکشه ؟؟ ممنون
مامی آریو پست ها : 820 عضویت:1391/2/25 1393/3/13 - 8:11 ممنون از شما من و همسرم واسه رفتن به کانادا هزینه و وقت زیادی رو تلف کردیم . الان من 37 و همسرم هم 38 سالشه . به نظرتون برای از صفر شروع کردن دیر نیست ؟؟؟؟ ما تا برسیم اونجا یکی دو سال دیگه هم اضافه میشه و من به این فکر میکنم که واقعا دیر شده ...تازه من الان فرصت ادامه تحصیل پیدا کردم و همسرم هم داره فوق میخونه و میخواست دکترا بگیره خودمم همینطور مامی آریو هیچوقت برای زندگی بهتر دیر نیست شما حتی آخرین دقایق زندگیتو تو بهشت زندگی کنی بهتر از اینجاست الان عموی من که پزشکه و حدودا 45 سالشه و همسرشم 42-43 هست با یک پسر 16-17 سالشون تازه اقامت گرفتنو دارن میرن چه اشکالی داره آدم تو هر سنی بره جایی که بتونه تو آرامشو رفاه زندگی کنه؟
آدمی ساخته اندیشه خویش است فردا همان میشود که امروز اندیشیده است
موریس مترلینگ
دلسا جونماینایی که میگی درسته ولی .... ما باید از صفر شروع کنیم .. اینجا شغل و خونه و .. بزاریم و بریم اونجا با موقعیت شغلی خیلی پایینتر ما با این حال هم میگذریم از شرایط اینجا تا ببینیم چی میشه و ایشالا نتیجه خوبی داشته باشه همینطور برای همه دوستا آرزوی موفقیت دارم سما جون مخصوصا شما ، من رو یادت میاد ؟؟! دو سال پیش ایلتس بیسیک میخواستم بگیرم و همسرم پرستار بود بعد فدرال پرستار نخواست و از طریق کبک اقدام کردیم و فایل نامبرمون اومد و نزدیک ده میلیون هزینه فرانسه خوندن همسرم و قرارداد وکیل واسه کبک و ... شد که دود شد رفت و حالا دوباره فدرال رو شروع کردیم و .... ایشالا که همه به هدفشون برسن
با سلام دوستای گلم من و همسرم هر دو لیسانس کامپیوتر داریم 27و32 ساله بچه هم نداریم به نظر شما بهترین روش برای روش برای اقدام مهاجرت کدام است؟
مزون و شوی دایمی لباس مارکدار کودک ویالند فروش بصورت حضوری و اینترنتی - کلی و جزیی باسلام خوش آمدید خریدی باکیفیت ، ارزان و آسان را با فروشگاه ویالند تجربه کنید در اینجا سعی کردیم که بهترین مدل ها و برند های روز دنیا رو برای نی نی های ناز و کودکان دلبندتان جمع اوری کنیم با بهترین قیمتها شما عزیزان هم میتونین حضوری تشریف بیارین و هم میتونین به صورت اینترنتی خرید کنین و هم سفارش خرید بدید تا ظرف مدت 2 هفته بدستتون برسه هم با پیک و هم پست به دستتون میرسه برای دوستان عزیزم خرید بالای 300.000تومان ارسال رایگان میباشد . مزون ما خیابان نظر هست و اینم شماره من برای هماهنگی 09130230048-03116248821 — در ‏‎isfahan‎‏
سلام به همه دوستان عزیز من ویزام رو گرفتم و میخوام برای اواسط اگوست بلیط بگیرم برا مونترال به نظرتون چه پروازی بگیرم با توجه به اینکه های سیزن هست . اگر یک ماه دیرتر بیام خیلی برام دردسر میشه با توجه به اینکه دو تا بچه دارم و باید مدرسه برن . اخه بلیط با یکماه تاخیر خیلی تفاوت قیمت خواهد داشت و کلا چه پروازی پیشنهاد میکنید
سلام خانم های عزیز، یه سوال داشتم، برای یه بنده خدا امیدوارم بتونین کمکم کنید. یه بنده خدایی تو تورنتو زندگی میکنه، الان ۱۳ ساله، پاسپورت هم داره، حالا یه مشکل چشمی پیدا کرده میخواد بره امریکا برای نظر دکترای اونجا. شما میدونین چه بیمه ای میتونه اینجا عضو کنه خودشو که وقتی برگشت کانادا هزینه دکتر و بیمارستانشو بیمه بده. خیلی حیاتی هستش اگر کسی بدونه ممنون میشم کمکم بکنه. بازم مرسی