2777
2789
اقای توفیق به من گفتن بعیده تا 2 یا 3 ماه دیگه پر بشه.بعدشم یک سال نیست.تا 2015 فقط 7 ماه مونده.من امروز مدرک ارشدمو رفتم گرفتم.پرسیدم.گفتن اگه مدارکمو بخوام بخرم حدود 10 تا 12 میلیون باید پول بدم.خیلیه.روزانه بودم.
زهره جون شما که حدود ده سال کمتر از ما هستی دیگه جرا !؟؟!؟! به این چیزا فک نکن ماشالا جوونی مادر . ما واسمون دیر شده . شما اول راهید عزیزم . بیین بگین من چیکار کنم ..... واقعا یرم اونجا پشیمون نمیشم ؟!!!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام..دوستان ما هم با آقای توفیق قرارداد بستیم و قسط اول رو پرداختیم..روش ما کار آفرینی کبک هست. مامی آریو جان من و همسرم سنمون بیشتراز شماست ولی نمیخوام بچه هام اینجا بمونند و زندگیشون رو تلف کنند.اینجا ما کسب و کار خوبی هم داریم و خیلی هم براش زحمت کشیدیم..پسر من 13 ساله هست مدرسه تیزهوشان میره اما نمیتونم قبول کنم بعدا منو سرزنش کنه چرا براش کاری نکردیم. مامی آریو من و همسرم بالای 40 سال سن داریم و چند سال هم ممکنه بکشه تا مهاجرتمون ردیف بشه اما اصلا به مسئله سن فکر نمیکنیم..وقتی پر انرزی باشی سن و سال مهم نیست..من اون زمانی که میتونستم از طریق اسکیل ورکر اقدام کنم همسرم مخالف بود ولی الان به حرفم رسیده..شما تا فرصت دارید اقدام کنید..ایشالله همگی با موفقیت این مسیر رو طی کنیم. راستی کلاس زبان فرانسه هم ثبت نام کردیم و قراره یه معلم خصوصی هم بگیریم.. موفق باشید
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
دوستان مهاجرت سخته خیلی خیلی بیشتر از اون چیزی که بهش فکر کنید ولی باید ببینید برای رسیدن به هدفتون حاضرید چقدر سختی بکشید ؟ اینکه هدفتون چیه ؟ از اینکه میخواید اون ارامش کاری و مالی رو که دارید بگذارید و بیاید . من از اومدنم ناراضی نیستم ولی همیشه میگم کاش ایران جای برای موندن بود . یا کاش هیچ وقت به رفتن فکرم نمیکردم کاش مثل بقیه ادمهای که تو ایرانن به داشته ام بسنده میکردم . کسی که میخواد مهاجرت کنه یعنی خیلی قویه البته من روی صحبت با اونایی که مثل ما از لحاظ مالی معمولی هستن اونایی که از ایران براشون ساپورت مالی میاد اصلا نگران نباشن همه چی عالی خواهد بود .
دوستان به نظرتون ما هم تا ایلتس بگیریم دو سه ماهی طول میکشه تا اونموقع پر نمیشه ظرفیت؟؟ از کجا باید بفهمیم که ظرفیت پر شده؟؟ نسرین جان شما از چه طریقی پول برای اقای توفیق واریز کردین؟ مرحله اول چقد نیگیره؟
مامی اریو جان سختیهاش یکی دو تا نیست البته من هنوزم پام به کانادا نرسیده از تجربیاتم تو لیسبون میگم . اولیش دوری و تنهاییه وقتی خسته ای ، وقتی بچه ات مریضه ، وقتی نیاز به درددل داری کسی نیست ؛ به هیچ دوستی هم نمیشه اعتماد کرد این به من ثابت شد پس دهتم بسته باشه اسیبش کمتره . اینجا تا بیایی خودتو ثابت کن نه اونیکه تو ایران بودیا خیلی پایینتر از اون ، کلی باید انرژی بگذاری بعدم باید همش استرس داشته باشی که ماه بعدم هست یا نه ؟ سطح زندگیت نسب به اونی که تو ایران داشتی پایینتره . اینا چندتایی بود که الان به ذهتم رسید . البته از خوبیاشم بگم اینکه میبینی دخترت همیشه شاده برنامه های مدرسه خیلی خوب پیش میره و بچه نیازی نیست دورغ بگه و یا بهش بگی اینو نگی ها تو مدرسه یا محل کارت ازادی هر جوری دوست داری حرف بزنی از عقایدت بگی . هر جور دوست داری لباس بپوشی و فکر کتی در مورد پولی هم گفتی من تجربه ای در مورد کانادا ندارم ولی میگم اینکه میبینی از جیب داری میخوری و هی مجبوری کم بهوری و کم بخری خیلی عذاب اورتر از تموم شدن پوله . البته همیشه برای هدفهای بزرگ قدمهای سخت و بزرگ لازمه یه چیز دیگه هم بگم دوستان خواهش اگر هر دو زن و شوهر برای اومدن از ته قلب راضی هستید بیاید . چون این سختیها وقتی یکی تو اومدن مردد بوده برای طرف مقابلتر ضربدر 2 میشه پس با اطمینان از شریک زندگیتون تصمیم بگیرد
ویزای توریستی کانادا در مورد ویزای توریستی کانادا که طی یک ماه انجام میگیره، خیلی نگران نباشید، الان تابستان هست و مشکل عمده اش فقط انگشت نگاری تو ترکیه است. البته داشتن ویزای شینگن یا دعوتنامه معتبر خیلی کمک می کنه. بهتره از وکیل رسمی کانادا بپرسی نازنین جون، چون آژانس های اصلا تخصص ندارند. راحت ترین روش برای رفتن به کانادا در مقابل روشهای نیروی متخصص فدرال کانادا و سرمایه گذاری کانادا است http://www.ganjico.com/Page/28
مامان عسل جون ما یک سوم پول را از طریق فردی که خودشون معرفی کردند واریز کردیم..ایشون با صرافی دنیا کار میکنند که فقط ونکوور دفتر داره .فکر کنم شخصی که معرفی کردند از صرافی های تهران هست..12 ساعته پول به کانادا رسید
مامان عسل جون ما کارآفرینی هستیم..نمیدونم اسکیل وورکر چند درصد میگیرند.ولی خواستید قرارداد ببندید چونه بزنید ..هم برای مبالغ و هم برای زمان و مقدار قسطها و مسائل دیگه.
سلام دوستان خیلی وقت بود نیومده بودم. تمام پست ها رو نخوندم......مامان کیانای عزیز خداروشکر که موفق شدی گلم زودتر اقدام کنین انشاالله با سلامتی و موفقیت....راستی یه بار زحمت کشیدی و ادرس سایت بورسیه دانشجوییی رو برام گذاشتی بازم گم کردم.میشه مجدد برام پخ کنی.مرسی. سارا جونم اره احتمالا یه مدت بیخیالیم.فقط یه سوال دارم از دوستان در حال اقدام.آیا فیش حقوقی هم نیازه بفرستیم؟
سماجان سلام گلم متاسفانه هرچی گشتم ادرس سایت رو پیدا نکردم ولی چشم بازم میگردم اگه پیدا کردم برات میگذارم نبینم نا امید بشی دختر خوب تلاشتون رو بکنید انشاالله ایندفعه حتما قبول میشید
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
سلام مامانای گل و مهربون.راستش بالاخره بعد از صبر طولانی و انتظارهای ما مدیکالمون اومد و الان در حال انجام کارهای نهایی هستیم و البته یکمی بخاطر تهیه مدارک کژال دخترم معطل میشیم...اما میخواستم از شما عزیزان خواهش کنم به من لطف کنید و راهنماییم کنید... ما احتمالن مقصدمون کالگریه چون کار شوهرم نفتیه...کسی ساکن اونجا هست؟ به نظرتون از چه مدت قبل از پرواز دنبال خونه باشیم؟و چجوری کرایهه کنیم و تو چه محله ای بهتره برای ما تازه واردها؟ دیگه اینکه درسته که میگن هواسرده خیلی؟؟؟؟مثلن برای بهمن ماه اگه ما راهی بشیم برای اونجا چه وسایلی ضروریه که حتمن بیارم؟ خیلی سوال دارم ولی فلن ممنون میشم پیشاپیش اگه جواب همینارو هم لطف کنید و بهم بدید.بوس
Lilypie Pregnancy tickers