2777
2789
سلام دوستان میشه به سوالای منم جواب بدین؟؟ همسر من مدرک دانشگاهی نداره ولی برنامه نویس حرفه ای هست... مدرک زبان هم نداره ولی زبانش خوبه.. اگه بتونه ایلس بگیره بدون مدرک دانشگاهی میتونه واسه کانادا اقدام کنه یا مدرک میخواد؟؟
یه مثل افریقایی میگه: درخت دروغ شکوفه میده ولی هیچوقت میوه نمیده
خانوامی عزیز سلام من تهران هستم تازه به سرم زده که اقدام کنم واسه مهاجرت به کانادا برادرمم تازه رفته فقط مشکلم نداشتن مدرک آیلتس هست حدود 8 ماهی طول می کشه که مدرک بگیرم چون باید آماده بشم میشه کمی منو راهنمایی کنید؟ من می خوام از طریق اسکیل ورکر فدرال اقدام کنم بنظرتون موفق میشم؟ خودم ناامیدم
آدمی ساخته اندیشه خویش است فردا همان میشود که امروز اندیشیده است
موریس مترلینگ

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوستان من باید دانشنامه هامو بخرم و ایلتس بدم و مدارکمو ترجمه کنم.به نظرتون میتونم اینارو تو 2 ماه انجام بدم یا بی خیال بشم واسه امسال؟اخه نمیدونم رشته من سال دیگه باشه یا نه؟ادبیات انگلیسی خوندم و مدرس زبان هستم.
دوستای عزیزم سلام یه سوال دارم در مورد تمکن مالی برای فدرال : باید چطور باشه ؟دلار تو حساب بانکی بزاریم ؟ یا سند خونه و طلا و هر چیز قابل تبدیل به دلار هم قابل قبوله ؟ اگه از تجربیاتتون بگین ممنون میشم
مامی آریو باید تومان باشه . سند خونه و ماشین و غیره هم قبلا قبول بود ولی الان دیگه نه. حسابتون هم کم کم پر کنید نه یهویی. برای سه نفر هم حدودا 40 تومان باید باشه... خانمهای گل که همیشه میتونم رو کمکهاتون حساب کنم و یه دنیا هم ممنون .میشه بگید برای سو پیشینه توی شهرستان دقیقا کجا باید بریم و چه مدارکی لازمه؟؟؟
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
مامان کیانا جون ممنون برای سوء پیشینه ما با معرفی نامه کنپارس (وکیلمون) رفتیم آگاهی منطقه سکونت واحد انگشت نگاری عکس دو قطعه +شناسنامه و کپی +کارت ملی و کپی و فیش بانکی که از خودشون شماره حساب گرفتیم و پاکت مخصوص که از پست خریدیم
زهره جان چرا میخواید تو ۲ ماه انجام بدید ,فعلا که تا یکسال زمان هست و ظرفیت هر رشته هم ۱۰۰۰ نفره. تا میتونید تلاش کنید که به برنامه امسال برسید چون از ۲۰۱۵ روش جدیدی برای مهاجرت اعمال میشه که احتمالا سختتر خواهد بود
با تو دوباره زن شدم.....
مامی آریو جان تا دوره قبل گردش شش ماهه می خواستند ولی الان فقط موجودی میخواند مگر اینکه به کسی شک کنند مثلا یهویی یک مقدار زیادی پول به حسابتون واریز شده مگر اینکه برای این مقدار زیاد واریزی دلیل محکمی ارایه بدید.فرقی نمیکنه کدوم بانک و چه حسابی ولی معمولا باکهای خصوصی مثل پارسیان و سامان این پرینتها را راحت تر و در زمان کمتری در اختیارت قرار می دند.و باید زمان تحویل مدارک این تمکن مالی رو تحویل بدید.مقدارش دقیقا برای 3 نفر16967دلار هستش که با ارز دولتی 2500 تومان میشود42417500 تومان . ممنون گلم از راهنمایتون ...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
زهره جان منم با مامان ساغر موافقم .این دو ماه رو از کجا آوردی دختر گل؟؟؟تا 2015 که کلی وقت داری خانم...
خواهش میکنم مامان کیانای عزیز ممنون از شما من و همسرم واسه رفتن به کانادا هزینه و وقت زیادی رو تلف کردیم . الان من 37 و همسرم هم 38 سالشه . به نظرتون برای از صفر شروع کردن دیر نیست ؟؟؟؟ ما تا برسیم اونجا یکی دو سال دیگه هم اضافه میشه و من به این فکر میکنم که واقعا دیر شده ...تازه من الان فرصت ادامه تحصیل پیدا کردم و همسرم هم داره فوق میخونه و میخواست دکترا بگیره خودمم همینطور دوستای گلم کسی بوده با وضعیتی مشابه من و همسری که از رفتن راضی باشه ؟ این روزا همش به این مساله فک میکنم .