2777
2789
ملیامیر من نمیدنم چرا اسم تو رو مالمیر خوندم هه هه... ببخش عزیزم...
سماء تو خیلی اخلاقت شبیه منه ینی خدایی بیای کانادا و با هم در ارتباط نباشیمااا...
عین خودتم... اینجا یه چن تا آشنای مذهبی داریم اصلا نمیتونم باهاش رفاقت کنم... واسه من اصلا حجاب داشتن یا نداشتن دوستم مهم نیست... صمیمیتش واسم مهمتره... صمیمیترین دوستم تو ایزان که تو 3 روز آخر 4 بار اومد منو دید... خیلی با هم جووریم اون اصلا حجاب نداره... و کاملا مصالمت آمیز 7 ساله که با همیم... در حالی که یه دوست مذهبی داشتم فکر میکردم خوبه اما دیدم همش میخواد تو زندگیم تجسس کنه...
در کل معیار انتخاب دوست واسه من یکی اصلا حجاب نیست... معرفته... که تا به اینجا مامی ندا رو تو مونترال پیدا کردم کلی هم عاشقشم.
بچه ها از این بحث حجاب بیایید بیرون... اینجا بی حجاب و با حجاب فرق چندانی واسشون نداره... باور کنید... من یه دوست یهودی پیدا کردم... انقد با هم صمیمی حرف میزدیم... تفاوت های دینمونو به هم نمیگفتیم شباهت هاشو میگفتیم... چون وقتی تفاوت ها مطرح میشه به نظر من البته دوستی کمرنگتر میسه
.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ملی جون کاملا در مورد حرفات موافقم... هر چند ترجیح میدم اینجا حرفی نگم... که احیانا دلخوری پیش بیاد واسه کسی ولی تو وایبر با هم انشا... حرف میزنیم و دنبال راهکار میگردیم...
.
سلام دوستان کسى هست اینجا که early chilhood educator بخونه یا تموم کرده باشه ؟ ازش چند تا سوال دارم ،ممنون میشم جوابمو بدین
مرسى
جراحى بینى ٢٠ فروردین دکتر برزنجى هزینه عمل ٨ میلیون عکس صفحه ١٠٨٩
ای ول دوست جونا
چه تند تند میره جلو این تاپیک

من میام میخونم ولی یه کم سرم شلوغه وقت نوشتن ندارم

خواهش میکنم لیلیان جون، کار خاصی نکردم

سماء جون زیاد نگران ماچ و بغل و اینا نباش، اینجا معمولا رعایت میکنند مگه اینکه با آدمایی اهل اروپای شرقی و یا آمریکای جنوبی دوست بشید و ارتباط داشته باشید که تو فرهنگشون این چیزا زیاده. در کل طبق شنیده ها و البته دیده های خودم آمریکاییها از کاناداییها و کاناداییها از اروپاییها مذهبی تر هستند و تقریبا تا مطمئن نشند از موضع طرف مقابل خیلی نزدیک نمیشن چون این مساله تحت عنوان Sexual Harassment میتونه براشون پیگرد قانونی داشته باشه.

برای کسایی که بچه مدرسه ای دارند: توی مدارس کاتالولیک که مدارس خیلی خوبی هم هستند خیلی موضوع مذهب پررنگه و آموزشهای مذهبی دارند تو مدرسه ولی تو مدارس دیگه حرفی در مورد دین و مذهب و ... نمیزنن.

ملیامیر جان اینجا مخصوصا توی رختکن سالن ها و یا استخرها خیلی وحشتناکه ولی به قول سماء جون همچین تو ایران هم دست کمی از اینجا نداره.

حالا اینجا جاش نیست زیاد باز کنم ولی رفته بودیم پارک آبی تو جاده کرج از مامورای دم در که تا ..... جای آدم و میگشتن بگیر تا رختکن و .... اصن یه وضعی بود. 3 تا ایستگاه بازرسی داشتند :((((( یعنی من توبه کار شدم

مالمیر جان یه توضیح بدم که اینجا اصلا تبلیغ بی دینی نمیشه و اشتباه بهت گفتن

اتفاقا آرش وقتی مهد کودک یمرفت از ما میپرسیدن که چه غذاهایی میخوره و چی نباید بخوره و گوشت حالا را هم خودم میتونستم ببرم مهد تا با اون غذا براش درست بشه

مونترال که عشق برای مسلمونا اونقد که زیاده توش مسلمون و محجبه
همسر من هم خیلی معتقده
تا الان یه لقمه نه هیچ مهمونی نه هیچ رستورانی که غذاش حلال نبوده نخوره
ما مونترال مشکلی نداشتیم اما کلگری خوب پیدا کردن گوشت حالال سخت تره نه که نباشه، دوره و به اسونی و در دسترسی مونترال نیست
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
سما جون اینجا اصلا فرهنگ بعل و ماچ و بوسه نیست
کلا با طرز تفکر ما از حارج تفاوت داره

فقط ساکنین امریکای جنوبی اون فرهنگ را دارن که برای اونا هم میشه توضیح داد
سلام مامان سارا جون
فکر کنم فقط من و شما در حال حاضر اینجا هستیم

سارا جون توی سوپر استور یه سری محصولات حلال هستاااااا

مثلا مرغهای ذبیحا و یا از این ماهیجه های حلال و کالباس و سوسیس و ....

من کامنت به کامنت خوندم و جواب دادم
در اخر دیدم که خیلی از حوابام رو بچه ها قبلا دادن

ببخشید تکراری بود

راستی منم میگم مالمیر :)))

حالا اسم واقعیت ترکیبی از اینه که انتخاب کردی ملیامیر؟
تیفانی حون نگران نباش
خوبی اینجا اینه همه جور ادمی با دیگری میتونه دوست باشه به دور از عفاید دینی و سیاسی

اما اگرم دیدی نمیتونی، کم کم این روابط را کم کن
از حالا نگرانش نیاش
سلام دوستان
دیدیم تو کامنتها اسم منو به سختی میخونین گفتم براتون به تفسیر توضیح بدم اسمم چیه . اسمم ترکیبی از ملی +امیر هست که ابتدای اسم دوتا بچه هامه (ملینا و امیرحسین).
بچه ها واقعا خییل خوبه که همه شما تو این تاپیک ادم های معتقدی هستین من خودم به شخصه فکر میکردم که با مهاجرت همین یه زره دین و ایمونم هم از بین میره ولی میبینم نه بابا شما ها از من معتقدترین و این کمک میکنه بشه دینمون رو در همین حد حفظ کنیم . من بهتون گفتم که حجاب ندارم و ایمانم در حد نماز خوندن و مشروب نخوردنه حتی خیلی در بند گوشت ذبح اسلامی هم نیستم و برا خودم یه جور خاص تفسیرش مینکنم ولی اعتقاد دارم ایمان کانون خانواده رو مستحکم تر میکنه بالاخره یه مانعی برای هر کسی وجود دراه که پاش نلغزه !!!
بچه ها خیلی خیالم رو راجع به مدرسه ها راحت کردین . تو المانم که هستم مدارک کاتولیک همین حالت رو داره . البته خیلی امیزه های دینی خودشون رو میگن که من خودم با اصل خداشناسی موافقم نه با بقیه چیزها که اونها هم همین رو اموزش میدن
lili @n جون ببخشید من دیشب خوابم برده بود نتونستم جواب بدم امروز انشاله ساعت ها ی تماسمون رو مشخصو میکنیم تا بیشتر در ارتباط باشیم . کلی دوق کردم وقتی دیدم دوقلو داری چیکار میکنی باهاشون مهد گذاشتی یانه . من که دو تا 5.5 ساله دارم رو به موتم از دستشون همش میگم جهنم که دیر میشه بزار ویزا دیرتر بیاد اینها بزرگتر بشن شاید عاقل تر شدن اخه خیلی بد تربیت شدن و اصلا گوش به حرف نمیدن . حالا مفصل باهات حرف میزنم