2777
2789
مرسی مصی جون خیلی لطف کردی
مامان سارای عزیز مرسی از دعاهای خوبی که برام میکنی انشالله امسال سال خیلی خوبی برای همه همراه با سلامتی و گشایش کارها و رو نق بازار کار باشه
و هرروز اینجا خبرهای خوب بشنویم
صد گل جونی ص های قبلی تبریک گفتم بازم مبارک باشه انشاالله که پر از رونق خواهد بود.

مرسی مصی جونییییییییییییی.

سارا تو خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییی هنرمندیا با این کیک تولدت کلی حال کردم دختر.

واقعا ماشاالله باشه بهت عزیزم.

همگی خوبین بچه ها؟

من نمیرسم همه پستا رو بخونم انشاالله که همه چیز آروم و اکی باشه برای همگیمون.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وزیر مهاجرت و شهروندی کانادا در تاریخ ۶ فوریه ، تغییرات اساسی و قانون جدید اخذ شهروندی کانادا را رسما از طریق وبسایت وزارت مهاجرت کانادا اعلام نمود.

1- وزیر مهاجرت و شهروندی کانادا ، هفته گذشته در پارلمان کانادا حضور داشته و قطعا موافقت ضمنی نمایندگان را اخذ نموده و پس از آن در وبسایت خود بطور رسمی اعلام نموده است. پس علیرغم اینکه تایید پارلمان را نیاز دارد ، اما عملا می توان تائید شده فرض نمود و به عنوان قانونی که اجرا خواهد گردید ، منظور کرد.

2- وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا بزودی تاریخی را جهت اجرائی شدن این قانون اعلام خواهد نمود و تقاضانامه کلیه متقاضیانی که از آن تاریخ به بعد توسط وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا دریافت گردد ، مشمول قانون جدید خواهد گردید. لذا ، بدون توجه به تاریخ ورود به کانادا ، تاریخ اخذ اقامت دائم ، تعداد سالهای حضور در کانادا ، تعداد سالهای انتظار جهت اخذ اقامت دائم و ............. ، تنها و تنها ، ملاک ، تاریخ اخذ درخواست شهروندی توسط وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا می باشد.

3- افزایش هزینه اعلام شده ، از همان تاریخ ۶ فوریه اعمال گردیده است و اگر درخواست شهروندی متقاضی از ۶ فوریه به بعد ، توسط وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا دریافت گردد، مشمول قانون افزایش هزینه ها می گردد.

4- ازین پس متقاضیان شهروندی می بایستی داشتن درآمد در کانادا را اثبات نمایند. ملاک رسمی و قانونی دولت کانادا جهت اخذ درآمد، اعلام و ارائه به وزارت دارائی کانادا می باشد لذا تنها سند قابل قبول، ارائه برگه مالیاتی یا Notice of Assessment می باشد.

5- متقاضیان اخذ شهروندی کانادا می بایستی حداقل ۶ ماه ( ۱۸۳ روز ) از سال را در کانادا حضور داشته باشند تا سال مورد نظر، جزو سنوات حضور متقاضی در کانادا محسوب گردد.

6- از دست دادن شهروندی کانادا در صورت محکومیت به بیش از پنج سال زندان در رایطه با اعمال تروریستی، خیانت و یا جاسوسی تنها شامل افراد با تابعیت دوگانه می باشد.

پی نوشت:

۱- قرار است تغییراتی در قانون تمدید کارت اقامت دائم نیز اعمال گردد و بجای حضور ۲ سال از ۵ سال، حضور ۳ سال از ۵ سال در کانادا الزامی باشد.
مصی جان فکر کنم طبق گفته صدگل جان بارهارو نمیشه تو ترمینال 3 تحویل داد و مجبورم خودم ببرم
همسرم بارهاش دو روز بعد به خاطر خطای هواپیمایی دستش رسید و در واقع دست خالی بود
ممنون بایت لینک مفید بود عزیزم
نقشه فرودگاه رو دانلود کردم و تقریبی متوجه شدم چی به چیه
بر اساس اعلام رسمی وزیر مهاجرت و شهروندی کانادا ، تغییرات اساسی که پیش از این وعده داده شده بود ، رسما اعلام و به مورد اجرا گذاشته می شود. تغییرات اعلام شده به شرح زیر می باشد:

۱- هزینه بررسی پرونده متقاضیان شهروندی به مبلغ ۳۰۰ دلار افزایش یافت و ۱۰۰ دلار نیز بابت اخذ شهروندی دریافت خواهد شد.

۲- ارائه اطلاعات نادرست ، عضویت در سازمانهای تروریستی و زندانی شدن بیش از ۵ سال ، منجر به از دست دادن شهروندی می گردد.

۳- با تغییر شیوه بررسی پرونده ها ، زمان انتظار به کمتر از یکسال از سال ۲۰۱۵ به بعد کاهش خواهد یافت.

۴- متقاضیان شهروندی می بایستی حداقل ۴ سال (۱۴۶۰ روز) از ۶ سال قبل از ارائه تقاضانامه خود ، بصورت فیزیکی در کانادا حضور داشته باشند.

۵- متقاضیان می بایستی حداقل ۱۸۳ روز در هر سال در کانادا حضور فیزیکی داشته تا واجد شرایط باشند.

۶- حضور متقاضیان شهروندی در کانادا قبل از اخذ اقامت دائم که پیش از این به ازای هر روز ، نیم روز و تا سقف یکسال محاسبه می گردید ، منبعد محاسبه نمی گردد.

۷- متقاضیان شهروندی می بایستی مدارکی مبنی بر قصد اقامت در کانادا ارائه نمایند.

۸- متقاضیان در رده سنی ۱۴ تا ۶۴ سال ملزم به ارائه مدرک زبان و گذراندن آزمون شهروندی می باشند.

۹- متقاضیان مجاز به استفاده از مترجم در هنگام آزمون و یا مصاحبه نمی باشند.

۱۰- استفاده از خدمات مشاوران مهاجرتی جهت متقاضیان شهروندی مجاز اعلام گردید.

۱۱- در صورت مشاهده موارد خلاف ، متقاضی تا سقف ۱۰۰ هزار دلار و یا ۵ سال زندان ، جریمه خواهد شد.

۱۲- متقاضیان شهروندی ملزم به ارائه برگه مالیاتی که در آن درآمد نشان داده اند ، می باشند.
عشق و دوست داشتن موهبتی الهی است.
هر دو میدانید ولی گاهی باید ابرازش کنید
میتونید از طریق وبسایت سیمیا سرویس پکیج ویژه ولنتاین رو برای عزیزانتان در ایران سفارش بدید
اگر سفارش خودتون رو تا 22 بهمن ثبت کنید یک عطر رایگان به پکیج شما اضافه خواهد شد

http://simiaservice.com/gift
سلام دوستان
میخواستم بدونم این قانون سیتیزن که از ٣ سال اقامت تبدیل به ٤ سال شد
اگه کسی بر فرض یکسال از اقامتش گذشته همان سه ساله حساب میکنن یا چهار ساله؟
ممنون
[خدایا شکر همه نعمتات]
سحر جون نمیدونم از کی اجرایی میشه اما خبرها حاکی از آن است که به زودی زود!

صدگل مهربونم مرسی از این همه انرژی + و حرفای خوبت برای من :****

سما جون لطف داری عزیزم. به پای هنرای شما که نمیرسه

مرسی شهرزاد جون از زحمتی که برای متن کشیدی

مامان سودای عزیز ممنون برای لینک مفیدت

گل سحری جون خوش امدی به کانادا...عزیزم دکتر پیدا کردن یه مقدار شانسیه...اونجور نیست شما بری کلینیک مورد نظر و دکتر داشته باشه...باید اول دکترت را پیدا کنی و بعد ببینی چ بیمارستانی را بهت معرفی میکنه. امیدوارم بارداری آسونی را داشته باشی و به سلامت این دوران را بگدرونی

می می جان، اگر متنی که شهرازد جون زحمت کشیدن گذاشتن را بادقت بخونین اکیدا قید شده فقط مهم تاریخ درخواسته. پس اونایی که قبل از مصوبه درخواست میدن میتونن همون 3 ساله سیتیزن بشن و باقی میره روی 4 سال
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!