2777
2789
صد گل جون در مورد فدرال که قبلا خیلی افتضاح تر بود من دوستم 7 سال طول کشید و این پرونده هایی هم که می
گم برگشت دادن و الان همه شاکی هستند و دادگاهی شده همه مال فدرال بوده !!!! البته الان شنیدم که میگن فدرال سریع برسی میکنه ولی من نظرم اینه که اعتباری به حرفشون نیست. من زمانی که برای کبک اقدام کردم قرار بود 7 ماه بعدش برم مصاحبه و 9 ماه بعدش ویزا داشته باشم ولی چی شده !!! من خودم دارم میام کانادا ولی هنوز نیومده و ندیده میگم استرالیا بهتر ه . 6 ماه سال یکسره برف ببینی به خدا افسردگی میاره من الان تو المان یه افتاب که میشه میرم بیرون نمیدونی چه انرزی میگیرم حساب بکن در سال 3 ماه افتاب داشته باشی
من خودم یکساله کارم درست شد ولی با توجه به بارداریم و مدیکال پسرم 1/5 شد که بیایم و این موردی که در مورد فدرال گفتم شنیده های من نیست و واقعا اتفاق میافته قبل از 2008 بله خیلی طول میکشید و پروندههای قبل از 2007 رو هم کنسل کردند.
ولی meliamir اینجا برفی بودن هوا دلیل بدون آفتاب بودن نیست و من تو 2 تا استان سرد کانادا ساسکچوان و منیتوبا زمستانها بودم واتفاقا خیلی هم پر آقتاب هست و برعکس ونکور که هواش خوبه خیلی ابری و مثل انگستان مدام بارون مییاد.
منظورم اینکه مثل ایران نیست که روزهای برفی هوا ابری بود حالا خودت مییای میبینی خیلی آفتاب خوبی هست ولی هوا -30 درجه هست و اتفاقا اصلا مردم کانادا مردم افسرده نیستند چون کشور پر آقتابی هست
و به نظر من هم درست نیست هنوز نیامده با این پیش فرض بیاید که کانادا خوب نیست
من نمیگم کانادا بهتر یا استرالیا چون استرالیا رو ندیدم و لی انطور هم که شما میگید واقعا کانادا نیست و مردم شادی داره

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

http://www.baharnews.ir/vdcexz8w.jh8zvi9bbj.html

شادترین کشورهای جهان در سال 2013
کد مطلب : 21183
گروه جامعه:​ دوهفته‌نامه �فوربس� در مطلبی که به تازگی منتشر کرده است به معرفی شادترین کشورهای جهان در سال 2013 میلادی پرداخته است.
شادترین کشورهای جهان در سال 2013
در این فهرست باز هم این �نروژ� است که در صدر قرارگرفته است. از نکات جالب‌‌توجه این فهرست می‌توان به سقوط �دانمارک� اشاره کرد که چهار سال متوالی دومین کشور شاد جهان بود اما در این فهرست جدید، کشور وایکینگ‌ها در رده ششم قرارگرفته است.

ایالات‌متحده در این فهرست در رتبه یازدهم قرار دارد. آلمان نیز کشور شانزدهم و انگلستان هفدهم است. نخستین کشور آسیایی حاضر در این فهرست �سنگاپور� است که رتبه هجدهم را به خود اختصاص داده است. دومین کشور آسیایی حاضر در بین شادترین کشورهای جهان �هنگ‌کنگ� است که در رده نوزدهم قرار دارد. این مطلب را بخوانید تا با هشت کشور نخست فهرست شادترین کشورهای جهان آشنا شوید.

نروژ
�نروژ� در اروپای شمالی واقع شده و پایتخت آن �اسلو� است. صنعت نفت حدود یک‌چهارم از تولید ناخالص داخلی این کشور را تشکیل می‌دهد. این کشور چهارمین درآمد سرانه بالا در جهان را داراست. این برای پنجمین بار متوالی است که نروژی‌ها توانسته‌اند در رده نخست شادترین کشورهای دنیا قرار بگیرند. مردمان اسکاندیناوی بهترین رکوردها را از نظر اقتصادی و اجتماعی به نام خود ثبت کرده‌اند. تصویر بالا ساحل �برگن� را نشان می‌دهد.

سوئیس
�سوئیس� با پیشرفتی چشمگیر از رتبه نهم شادترین کشورهای جهان به رتبه دوم در سال 2013 میلادی رسیده است. رکوردهایی که این کشور ثبت کرده چشمگیر است: سوئیس از نظر نوع حکومت در رده نخست کشورهای دنیا قرار دارد. در زمینه آموزش بیست و هفتمین کشور دنیاست. از نظر اقتصاد نیز دومین و از نظر وضعیت بهداشت و سلامت سومین کشور جهان است. تصویر بالا نمایی از شهر �داوس� را نشان می‌دهد.

کانادا
�کانادا� ‏در شمال قاره آمریکای شمالی قرار گرفته و دومین کشور پهناور جهان است. �کانادا� توانسته است رتبه خود را در بین شادترین کشورهای جهان بهبود ببخشد. این کشور از رده ششم خودش را بالا کشیده و در جایگاه سوم ایستاده است. این کشور از نظر آزادی فردی بهترین کشور دنیا لقب گرفته است. علاوه بر این �کانادا� از نظر آموزشی سومین کشور جهان است. تصویر ارتفاعات پررونق �کالگاری� در �آلبرتا� کانادا را نشان می‌دهد.

سوئد
�سوئد� در شمال اروپا و در شبه‌جزیره اسکاندیناوی قرار دارد. پایتخت و بزرگ‌ترین شهر این کشور شهر استکهلم است. سوئد با مساحت ۴۴۹ هزار۹۶۴ کیلومتر مربع، سومین کشور بزرگ اروپا از نظر مساحت است. سوئدی‌ها جزو شهروندانی در جهان هستند که از کیفیت بالای زندگی برخوردارند. نرخ بیکاری در این کشور پایین و اقتصاد آن برپایه مشارکت مردم در سرمایه‌گذاری‌ها استوار است. تصویر نمایی از مرکز �استکهلم� را نشان می‌دهد.

نیوزیلند
�نیوزیلند� در جنوب غربی اقیانوس آرام واقع شده است. این کشور از دو جزیره بزرگ و تعداد زیادی جزیره کوچک تشکیل شده است. این کشور اگرچه در رده پنجم شادترین کشورهای جهان قرار گرفته است اما در برخی زمینه‌ها صدرنشین است: �نیوزیلند� اولین کشور این فهرست از نظر آموزش، دومین کشور از نظر نوع حکومت و روابط اجتماعی است. تصویر، نمایی از بندر �اوکلند� در نیوزیلند را نشان می‌دهد.

دانمارک
�دانمارک� در شمال اروپا قرار دارد و پایتخت آن کپنهاگ است. �دانمارک� به مدت چهار سال متوالی دومین کشور شاد جهان لقب گرفته بود اما در سال 2013 میلادی با سقوطی چشمگیر، رکورد چهار ساله خود را از دست داده و اکنون در رتبه ششم ایستاده است. این کشور از نظر روابط اجتماعی سومین کشور دنیاست اما از منظر اقتصادی بیست و سومین کشور این فهرست است. تصویر نمایی از �کپنهاگ� را نشان می‌دهد.

استرالیا
�استرالیا� ششمین کشور پهناور دنیا و پایتخت آن شهر�کانبرا� است. �سیدنی� و �ملبورن� دو شهر بزرگ استرالیا هستند. این کشور دارای مرز خاکی با کشور دیگری نیست. استرالیا همچنین سرزمین اصلی قاره اقیانوسیه به شمار می‌آید که کوچک‌ترین قاره دنیاست. �استرالیا� از منظر کیفیت آموزشی دومین کشور این فهرست و از نظر آزادی‌های شخصی سومین کشور جهان است. تصویر نمایی از �سیدنی� را نشان می‌دهد.

فنلاند
فنلاند در منطقه اسکاندیناوی در شمال اروپا قرار داشته و پایتخت آن �هلسینکی� است. واحد پول این کشور یورو است. فنلاند هشتمین کشور اروپا از نظر مساحت و کم‌تراکم‌ترین کشور از نظر جمعیت در اتحادیه اروپا است. این کشور هرساله در صدر جدول کیفیت بالای زندگی در جهان قرار می‌گیرد. این کشور از نظر امنیت چهارمین کشور حاضر در این فهرست است. تصویر نمایی از پایتخت این کشور �هلسینکی� را نشان می‌دهد.
http://www.ganjico.com/Details/251/%D8%B4%D8%A7%D8%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-(%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86)
برای ما که هنوز هیچ کدوم قسمت نشده اما چون هم کانادا هم استرالیا اقوام نزدیک دارم و حس می کنم

کانادا رو خیلی خیلی بیشتر برای خودم می پسندم.

کاملا بستگی به خود افراد و سلایقشون و انتطاری که از محل زندگی دارن هم ربط داره.
فقط میشه یکمی از مردمش هم بگید؟ اونایی که مدتیه هستن میشه بگن مردمش چطورن؟ منظورم رفتارشون با مهاجر هاست. من شنیدم استرالیا نزاد پرستن نمیدونم کانادا میگن بهتره از این لحاظ درسته ؟ ممنونم ازتون
زندگی قانون باور ها و لیاقتهاست ، همیشه باور داشته باش لایق بهترین هایی . . .
مرسی صد گل جون اطلاعاتت جالب بود. نمیدونم چرا اینطوری شدم واقعا 3 سال انتظار خیلی سخته وقتی من اقدام کردم دوتابچه یکساله داشتم و میگفتم تو سن خوبی میریم کانادا و همه چی خوب پیش میره ولی اینقدر اذیتمون کردن که حالا یه جورایی ویزا برام بی ارزش شده . خدا کنه از این حالت در بیام و بتونم مهاجرت کنم. وقتی اومدم المان تو 2 هفته اول خیلی ناراحت بودم مخصوصا اینکه تو فصل سرما اومدم ولی الان دوری و ... برام خیلی قابل تحمل تر شده فقط مونده تحمل سرما . شما که دو تا ایالت سرد زندگی کردی نظرت چیه ؟ سرما ادم رو از پا در نمییاره ؟ کلا این دو تا ایالتی که میگی برای کار مهندس ها چطوره ؟ من نمیخوام عمرم رو تو کبک با خوندن فرانسه سر کنم ولی رشته مون رو اینجا نیاز دارن و دولت هم خدمات خوبی میده ؟ میشه یه کم تو اینت تاپیک در مورد بقیه ایالت های کانادا توضیح بدین که ما هم درگیر این جابهجایی ها و تجربه کردن ها نیافتیم . به اندازه کافی پشت صد ویزا گرفتن موندیم من دیگه فرصت ندارم تا اونجا هم سعی و خطا کنم به خاطر بچه ها اموزششون میگم وگرنه خودمون که هیچی :)
meliamirجان برای رشته های مهندسی بهترین استان آلبرتا (دوشهر ادمنتون و کلگری)هست .منیتوبا(وینی پگ) هم خوبه
دواستان اونتاریو و بریتیش کلمبیا(ترونتو-اوتاوا-ونکور)بازار کار خوب نیست و خیلی رقابتی هست .

قاصدک شما میتوانی از طریق مهاجرت سرمایه گذاری استانی بیای در این صورت هر استانی فرق میکنه مزیت اینکه پول کمتری باید داشته باشی لطفا با یک و کیل صحبت کنید
.من تورنتو هستم ، درسته اینجه سرده اما اکثر روزا آفتابیه و مشکلی‌ از نظر ندیدن آفتاب نداریم. مثلا ونکوور بله روزهای آفتابیش خیلی‌ کمه و همیشه ابری و بارونه اما خیلی‌ سرد نسیت.
تورنتو پر از مهاجره بنابرین اصلا نژاد پرستی‌ معنی‌ نداره بی‌چاره خود کانادایها در اقلیت قرار گرفتن. من اصلا کانادا رو انتخاب کردم که کشور مهاجر پذیره دوست نداشتم جایی‌ برم که با همه فرق داشته باشم. جایی‌ که من کار میکنم هم پر از مهاجره و من اصلا حس بدی ندارم گاهی یادم میره تو کشور خودم نیستم. اینجا اکثرا همه مثل همیم.
سلام MELIAMIR جان،

امیدوارم که خوب باشی‌ و بتونی‌ بهترین تصمیم رو بگیری، من ۴ سالِ تورنتو زندگی‌ می‌کنم، فقط خواستم در مورد هوایِ اینجا نظرمو بگم: به جرات می‌تونم بگم که %۸۰ زمانا هوا کاملا صاف و آفتابیه، و این فاکتور یقیناً در علاقه من به تورنتو تاثیرِ فراوان داشته چون همسرم علاقه زیادی داره که بریم ونکور که دماش خیلی‌ بهتره از تورنتو، و من اصلا موافق نیستم. اینجا اکثرا آسمونِ سافو آفتابیِ با دماهای مختلف از +۴۰ تا - ۴۰. مردمشم فوق الادن، با اینکه هرکدوم از یه نژادین همه با احترام زیاد با هم در صلح و صفا زندگی‌ می‌کنن، فقط بازارِ کارِ اینجا اصلا خوب نیست که فک می‌کنم به دلیلِ داشتنِ متقاضیِ زیادِ .

موفق باشی‌ گلم

سلام دوستان خوب و شهرزاد جان
ما بعد از 4 سال انتظار مدیکالمون اومده و منتظر ویزا هستیم فوق لیسانس عمران هستم سایتهای کاریابی کانادا رو که میگردم اکثرا تاکید به عضویت در انجمن مهندسین کانادا دارن میخواستم ببینم شما که تونستین کار مرتبط گیر بیارین چه رزومه ای داشتین من تو ایران 10 سال سابقه کار دارم به نظرتون تا آمدن به کانادا چه گواهی یا سرتیفیکیتی از اینجا بگیرم تا شانس کار یابی رو بالا ببرم؟ممنون میشم راهنماییم کنید