2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مصی جونم فعلا که منتظریم جواب ناممون در مورد زمان ورود و خروج همسرم به کانادا رو بدن.
سفارت هم همینطور بدون مهر فرستادیم رفت چون واسه چندتا دیگه از دوستامون هم همینطور شده بود و فرستاده بودن پاسشون رو واسه تمدید و مشکلی پیش نیومده بود.حالا ما همچنان در انتظار بسر میبریم ببینیم چی میشه.
صدگل جان همیشه همینطوره.ادم در موقعیتهای حساس سر دوراهی قرار میگیره.ولی هیچکس به اندازه ی خودتون نمیتونه تو این تصمیم بهتون بگه کدوم بهتره.فقط میشه تجربیات بقیه رو شنید و طبق اون به سوق دادن به هدف کمک کرد.مثلا اگر واقعا شغل - شرکت و بقیه چیزهاش خوبه میشه همسرت موقتا واسه سه ماه ازمایشی بره بعد اگر دید واقعا اکی هست شما برگردید .امیدوارم شما هم بعد از بررسی همه جوانب بتونید بهترین تصمیم رو بگیرید که قطعا همینطور خواهد بود
سلام به همگی من ساکن کانادام خوشحال میشم منم جزو دوستاتون بشم
بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگ ترین روزم روز شکفتنت رایان فرشته کوچولوی من 14 فروردین 92 زمینی شد.
اینم خبر جدید ولی خوب هم نیست
ایرانتو: کریس الکساندر وزیر مهاجرت و شهروندی امروز ۶ فوریه شرایط و اصلاحات جدید شهروندی کانادا را اعلان کرد:

اصلاحات جدید:
۱- متقاضی می بایستی ۴ سال در ۶ سال قبل از تقاضا در کانادا زندگی کرده باشد.

۲. متقاضی می بایستی وجود فیزیکی در کشور داشته باشد.

۳. متقاضی می بایستی حداقل ۱۸۳ روز در سال از ۶ سال را در کانادا بوده باشد.

۴. دولت کانادا اجازه دارد که شهروندی را از کسانی که شهروندی کشور دیگری دارند و مرتکب اعمال تروریستی, خیانت، جاسوسی و یا دست به اسلحه بر علیه کانادا شده اند را خلع کند.

۵. کسانی که اقامت موقت دارند و در ارتش کانادا خدمت می کنند در جهت قدر دانی از آنان، تقاضای شهروندی این افراد الویت خاصی به خود میگیرد.

۶. کودکان متولد شده از پدر و مادرانی که در خارج از کانادا در خدمت ملکه می باشند بطور اتوماتیک شهروندی کانادا را دریافت می کنند.

۷. در حال حاضر ۸۰ درصد هزینه بررسی پرونده های شهروندی را شهروندان کانادایی پرداخت می کنند، که این عادلانه نیست، و قرار است که این هزینه بر دوش متقاضیان شهروندی قرار بگیرد.

http://iranto.ca/Fa/index.php/news-photos-archive/canada-news/27287-2014-02-06-18-42-27

تیفانی جون نمیدونم تمام مردها اینطوری هستند یا همسر من اینطوری شده ما از اون موقع کانادا اومدیم قدرت ریسک همسرم به صفر رسیده .الان هم کار در ساسکتون کار تمام وقت هست و هم درآمدش 2 برابر این کارش در وینی پگ هست
من میگم تو برو سسکتون 3 ماه آزمایشی رو بمون اگر خوب بود ما مییایم ولی اون اصلا حاضر نیست و میگه اگر کار وینی پگ رو از دست بدم و کار ساسکتون رو هم خوب نباشه باز بیکار میشم و اصلا حاضر نیست ریسک کنه
نمیدونم والا چی بگم

صدگل جون بالاخره مسیولیت سختی رو شونه همسرتون هست حق هم داره این نگرانیارو داشته باش
کاش میشد از محل کارش مرخصی بدون حقوق بگیرن و برن اون یکی کار رو امتحان کنن
این کارو همسر من کرد و هنوز از کارش تو ایران استعفا نداده تا چندماه که از موندگارشدنش اطمینان پیدا کرد کارای استعفارو براش انجام بدم
دوستای گلم کسی هست که از ترمینال 3 فرودگاه تورنتو رفته باشه به فرودگاه لوکال ترمینال 1 برای پرواز های داخلی؟
من 8 شب میرسم تورنتو و 3 ساعت بعد پرواز داخلی دارم یکم استرس دارم هم اینکه اون زمان هوا تاریکه و جایی رو بلد نیستم هم بارم زیاده میتونید راهنماییم کنید
تیفانی جون اول برو بارت رو بگیر بعد میری ترمینال 1 چون باید خودت جابحا کنی همون جا میتوانی ازهمه بپرسی اگر هم دیدی خیلی برات سخته یک 30$ از پولت می گذری میدی به این افراد که باربر هستند هم بارتو برات جابجا میکنند هم آدرس بهت میگن-خلاصه اصلا نگران نباش
سما جون چند وقت پیش یادمه دنبال ارزیابی مدارک همسرت بودی

الان به تجربیات نیاز دارم

باید مدارک کار و تحصیل خودمو همسرم رو آماده کنم ببرم برای ارزیابی

میشه یه راهنمایی بکنی از کجا باید شروع کنم ؟ به طور مثل خود دانشگاه باید ریز نمره و مدرک رو ارسال کنه به شرکتایی که اینکارو میکنن؟