سلام سلام صد تا سلام
خانمهای شکمو منم مثل شما هستم از الان لیست تهیه کردم که وقتی برم ایران کجا برم چی بخورم؟! :)
مامان سارا منم اون مطلب رو خوندم فعلا باید صبر کرد و دید که تصویب میشه یا نه؟ ما که فعلا واسه سیتیزن شیپ اپلای کردیم و منتظریم که ببینیم چی میشه؟
خانم با اسم سخت ملیامیر یا ملی امیر : انتخاب محل سکونت خیلی سلیقه ایه مثلا من اصلا کشورهای اروپایی رو واسه زندگی دوست ندارم . کانادا و استرالیا از این جهت برای من اولویت اول بودن که مهاجرپذیرن و آدم احساس بدی بهش دست نمیده. البته که به قول مامان سارا هر جا که آدم کار خوب داشته باشه خوبه .
راستی بچه ها مهندسی عمران فقط طراحی کردن ساختمون نیست شاخه های مختلف داره مثلا من مهندس عمران-آب هستم یا به قولی سیویل و تا حالا حتی یک ساختمون هم طراحی نکردم ضمن اینکه اونهایی هم که سازه کار کردن اینقدر حوزه کاریشون بزرگه که نمیشه به ساختمون مسکونی محدودش کرد. بعد هم تجربه کار در ایران مسلمه که به درد اینجا میخوره اگر غیر این باشه که رزومه رو برای چی مینویسیم؟ من اینجا دقیقا کاری رو انجام میدم که در ایران هم انجام میدادم اما در یک فیلد دیگه.