2789
سوال اول من همین بود که آیا سرمایه گذاری اون روش؟

به شخصه برام روش سرمایه گذاری سنگینه و هزینه اش بالا
اما شاسد کسی که میتونه از اون روش بیاد چندان هزینه های دولتی براش مهم نباشه!

در ضما سما جون بچه نداره که بخواد چایلد ننفیت بگیره. دیگه کمک دولتی دیگه ای هم دارین؟
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
مامان سارا جون یک چیز دیگه هم میگیریمrental house کمک هزینه مسکن
یک موقع بخواهد برن دانشگاه یا کالج میتوانند وام بگیرند
مامان سارا جون نگفتی اسم موم به انگلیسی چی میشه و از کجا بگیرم؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

والا موم من اینجا دنبالش نبودم اما در مونترال در شاپرز و والمارت دیده بودم

وکس اسمشه

تو قسمت چیز میزای وکس میتونین موم هم پیدا کنین
اینجا مومهای رنگی با عطر میوه حات و .... هست که خیلی باحالن

راستی دقت کنین مومی بخرین که حلالش آب باشه
اولین بار من مومی خریدم که خلال روغن بود و نمیدونستم. وای ک چ به روزم اومد. همه بدنم به هم چسبیده بود. روزغن بچه هم تو خونه نبود و شب دیر وقت بود خلاصه اونها را با روغن خوراکی پاک کردم!
مامان سارا جون در استان ساسکتون به ما 270$ ماهانه کمک هزینه مسکن میدادن اینجا مدارک رو فرستادیم هنوزندادن ببین برید اونجایی که مربوط به دفتر مهاجرها هست بپرسید بهتون میگن اسمش هم هست rental house supplement یا rental supplement هست
سلام بچه ها خوبین؟

مرسی که جواب دادین.

نه سرمایه گذاری نیست.نیروی کار هستش.حالا به امیر میل زدم ببینم که برامون با این روش باید جاب افر بگیره یا نه؟

چون گفت دو مرحله ای هست.

مصطفی هم می گه تا می صبر کنیم.نمی دونم والا.
سلام دوستای گلم
سما جون اطمینان داری مانیتوبا نیروی کاری بگیره بدون سابقه کار توی اونجا؟شاید آقا امیر از طریق خویشاوندی گفته باشه؟
شایدهم به قول شما جاب آفر لازمه که می خواد 10 ازتون بگیره...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
http://www.migratingbirdinc.com/index.php/11-2013-07-21-23-16-59/83-2013-10-14-06-20-05
مربوط به منیتوبا هست
ما مان کیانا جان 4500$ میگیره که با ارز مرجع میشه 10 میلیون خوبه خیلی چون فرزانه ابروانی 5000$ میگرفت با ارز بازار آزاد
سلام بچه ها

من از امیر پرسیدم و این میل رو ازشون دریافت کردم.

سلام

همانطور که اشاره کردم ، این برنامه کاملا جدید هست که از ژانویه آغاز خواهد شد و بر عکس گذشته ، نیازی به جاب افر رسمی و یا غیر رسمی ندارد. اما تابع شرایطی هست ، کمی مشابه اسکیل ورکر فدرال. اما ۲ مرحله ای هست ، یعنی ابتدا باید تائیدیه دولت استان را گرفت ، و پس از آن برای دولت فدرال اقدام نمود.
آره صد گل به نظر من هم خوب می گیره.

اما مصطفی می گه یهو صبر کنیم تا می اقدام کنیم.حالا از امیر خان پرسیدم چقدر این پرسه طول می کشه و ایا باید بمونیم ساسکاچوان یا نیازی نیست.
چ خوب که سرمایه گذاری نیست

قیمتشونم در مقایسه با بقیه خیلی منصفانه اس

ممنون 100گل جون. باید برم بپرسم. راستش اون اوایل پرسیدم گفتم دیگه همچین چیزی نیست. اما شاید طرف اطلاعات اشتباه داده
ساغر جون بله خودشون هم گفتن چون مانیتوبا و ساسکاچوان دو مرحله ای هست 4500 می گیرن برای فدرال همون 3500.

برای امسال میرسین ساغر جون؟

اره صد گل جان مصطفی هم همین رو می گه.حالا به نظرتون خودم می تونم برای ساسکاچوان هم اقدام کنم؟

یعنی از عهدش بر میام؟

به جای اینکه پول وکیل بدیم برای هر دوش اقدام کنیم.می تونیم یا نه