2789
ما 14 ماه پیش آمدبم از تجربه بگم شاید بدردت بخوره
ببین ما از این ساکهای برزنتی که برای مکه استفاده میشه گرفتیم بعد همسرم برد یک خیاط کمی کوچکش کردن سایز مناسب هواپیما ومن اصلا چمدان بزرگ نداشنم و 3تا هم سایز کوچک برای کابین گرفنم واین کلی به نفع من شد هر چمدان بزرگ حدود 6-7 کیلو هست درضمن من 3 تا هم کارتن داشتن که ظرفهامو توش چیده بودم
سرویس قاشق وچنگال غذا خوری وسرویس کارد وچنگال میوه خوری اونجور که ما در ایران داریم نیست وخیلی هم گرونه
سرویس قابلمه هم خوبه ولی چدن تفلون که بدرد برنج میخوره
کتری وقوری -سینی -چاقو آشپزخانه -استکانهای خوشگل مخصوص چای-دم کنی برنج
من کیفهای و کفشهای زنونه که داشتم آوردم خیلی بدردم خورد درضمن به نظر من لوازم آرایشی که دارید بیارید
در ضمن زرشک وسبزی خشک یادتون نره -سبزی هست ولی به صرفه نیست
آجیل اصلا نیارید وسایل برقی هم همین طور
اگر بچه داری حتما چند تا (7-8 تا)ازمولتی ویتامین یاشریت آهن اگر هنوز استفاده میکنه بیارید که تو کانادا که خیلی گرونه مخصوصا قطره آهن ویتامینهاش هم به تکمیلی مولتی ویتامینهای ایران نیست
کارت واکسن هم ترجمه کن و بیار -پوشک نمیخواد
من صندلی ماشین رو هم از ایران آوردم
بالشت و ملافه هم خوبه

وتمام کتابهایی که لازم دارید رو در یک جعبه بگدارید د پیش خانواده و هر وقت آمدید ومستقر شدید بگید براتون پست مطبوعات کنند با پست زمینی خیلی به صرفه هست
تی تی جون من هم به بالشت خیلی حساس بودم و کلی گشتم به نظر من یک بالشت castcoداره که 29$ واقعا عالی هست ببین خوشت مییاد
لیلیان جان به نظر من فرش ابریشم فعلا نیار تو لیست وسایلی که بعدا می خواهی بیاری بنویس چون با2 بچه کوچک سخته
نسیم جان انشاله که به زودی یک کار عالی همسرتون پیدا میکنه و مییاد پیشتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام
اقا خوش بحالتون تمام مراحل سخت مهاجرت روگذروندین والان فقط دارین ایندتون رومیسازین
ما که اینجا هیچ امیدی بهبوداوضاع نداریم هروز بدتر ازدیروز
اگر هم خودت خوشبخت باشی ابنقدر اطرافیانت مشکل دارن و هرروز یه خطردرکمینته که خوشبختی به کامت تلخ میشه
من هم تصمیم جدی جدی گرفتیم برا رفتن
امریکا یا کانادا
امریکا که خیلی سخته دلمون به کانادا و خیل عظیم هموطنای ساکن اونجا خوشه

سما جان وبقیه ی دوستان میشه منرو هم راهنمایی کنید
نمی تونم برای وکیل هزینه کنممی خام خودماقدام کنم
توروخدا بگینازکجا وچطوری شروع کنم
غیراز دانشجویی چون سن دوتامون بالاست وقصد ادامه تحصیل نداریم
ممنون بچه ها
ما می خابم بربم یه استان انگلیسی زبان
خودم کارشناس مامایی ییدارم بنظرتون کانادا وضع کاریش خوبه؟
من اینجا می خام مطب بزنم وتو بیمارستان زایمان طبیعی خصوصی می گیرم همسری هم مهندس برقه با۱۹ سال سابقه کار که تا ما کارهامون رو بکنیم برای اومدن بازنشست میشه ومیشه رو حقوق بازنشستگیش حساب ویژه کرد واونجا یه کار پاره وقت هم براش کافیه ز‌،‌‌‌‌‌بانمون هم خوبه داریم ایلتس می گیریم سه تا بچه هم داربم وضعمون هم بدنیست
بی نهایت ممنونم دوستانی که راهنماییم کردید... تی تی عزیز... نسیم جون و صدگل مهربون... باشی دویتان تو وایبر حرف بزنیم بهتره... مصی جون ممنون میشم...
نسیم جونم من الان برات مینویسم شمارمو
چقدر شما ها گلید...

بچه ها صدف واسم آشناست اسمش ولی یاد نمیاد! زبونم لال اتفاق بدی واسش افتاده؟

صدگل جان اتفاقا منم همین ایده رو دارم آخه چمدون هم خیلی گرونه ما واسه همسری 3 تا سایز خریدیم 1 تومن شد تازه جنس بدش... بعد من چقدر چمدون ببرن آخه..، اونجا واسه خودم جا کمه حالا یه جایی هم واسه چمدون ها باید پیدا کنم! :D
راستش به این دلیل میگفتم فرشم ببرم چون شوهر خاله حامد خلبانه و بهم قول داده تا دم در هواپیما همراهیم کنه و بارم و یر ب یر کنه... که البته موقع رفتن همسری هم همین کارو کرد حمد 20 کیلو اضافه داشت نذاشت اضافه بار بخوره
اگه الان فرش نبرم مجبورم اونجا فرش بخرم!
حالا این حرفا رو میشا تو وایبر اینا گفت
صد گل جان من شمارمو واسه شما هم میدم اگه زحمتی نیست سوالای یهویی که واسم پیش میاد ازتون بپرسم
دم همگی گرم... قربون مرامتون... ♥ :D
.
خوب لیلی خدا رو شکر که دوستتون هست فکر کردم تنهایی.با سلامتی عزیزم.

نسیم خوبی؟ عمو جونت خوبن؟سلام مخصوص برسون ها.

سلین جان.

شما می تونین برای فدرال با رشته ی همسرتون اقدام کنین و فکر کنم از رشته ی خودتون بتونین برای کبک اقدام کنین.

اما به امسال نمیرسین اگر آیلتس نداشته باشین.

باید یه مشاوره بگیری و ببینی توی کدوم زمینه امتیاز بیشتری دارین و می تونین زودتر خودتون رو برسونین.

زنگ بزن به این ادرس سایتی که می ذارم و ازشون مشاوره بگیر.http://www.parscanada.com/contact.aspx

بعد می تونین فکوس کنین رو ایلتس و یا مدرک فرانسه بسته به امتیازی که دارین و می خواین.

انشاالله که خوب و خوش باشیم ههمون چه ایران چه کانادا چه هر جای دیگه.

ساراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

جیگر این دو تا پسرت رو برم من اخه چقدر بزرگ شده ماشاالله این پارسای خوردنیت.خدا نگهدارشون باشه.براشون ایت الکرسی می خونم.

سلام دوستای گلم
صدف جان منم تسلیت میگم عزیزم ما رو تو غم خودتون شریک بدونید
سما علی هم نمره آیلتس رو گرفت شده 6.5 نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت . درهرصورت منم باید بخونم و احتمال زیاد ما هم میشیم اونر سالی
مامان سلین جان الان فرق کرده و آیلتس هم همین اول می خواند با حداقل امتیاز 6
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
سلام لیلیان جان به نظر من که بالشت و پتو بار اضافه هستش و اینجا همه نوش هست جای تو بودم نمیاوردم و ویتامین اینا هم که اینجا بازم هست هیچی‌ نیار فرش سه متری هم که باید خونت بزرگ باشه به نظر من خیلی‌ کاربرد نداره به جاش یکی‌ دو تیک فرش کوچیک بیار که همه جا استفاده بشه مثلا یه گلیم کوچیک با یه قالی کوچولو

لباس مس مانتو اینا هم که اگه تورنتو میاید فرااااااوونه و الان تا آخر دسامبر تو حرج قیمت مناسب میتونی بگیری بازم چیزایی که خوب هستن و داری رو بیار استفاده کن اما اینا رو نخر

در مورد گواهینامه بینملل نمیدونم اما گواهینامه خودت که هنوز اعتبار داره رو بیاری اینجا ترجمه کنی‌

واسه بچها هم کلا ۲۰ تا ۲۵ پوشک تو راهت کافیه و دستمال مرطوب یادت نر قطره استمینفن برداری که اگه تو هواپیما اذیت کردن بعدی بخوابن

اینا نظر من بود بازم هر تور خودت ساله بدونی اما فرش و بالشت پاتو واقعاً فقط بار سنگین کردن به نظر من

ایشالا که تو راه اذیت نشی‌ به بچها اصلا جینز اینا نپوشون از همون اول که ریلکس باشن و کلافه نشن

...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
سلام دوستان عزیز

سما جون الان یکماه و چند روز از روزی که مدارکو فرستادیم میگذره ولی هنوز جوابی برامون نیومده البته ما فقط مدارک دانشگاه رو فرستادیم
بعد سما جون جواب wes به ایمیل میاد یا تو همون سایت wes ؟
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.