2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیلا جونی

بهت گفتم که دانشگاه باید بفرسته عزیزم.رفتی توی اکانتت هیچ کدوم رو برات تیک نزدن؟

اگر ادرس ایران رو دادی که برات پست می کنن و هزینه می گیرن.یه فرمتش رو هم می فرستن برای فدرال میره توی پروندتون

اما وقتی مدارک رو می فرستی اونم توش باشه بهتره.

مامان کیانا جون عیبی نداره من هم احتمالا بخونم یه ایلتسی بدم.راستی من و شما می تونیم اگر ایلتس 5 بگیریم برای مانیتوبا هم اقدام کنیم.

مامان سلین جان خواهش می کنم عزیزم.بله همونجور که کیانا جون گفت از اول باید بذاریم توی پرونده.
سلام به همه دوستان
امیدوارم توافقات بوجود آمده برای مردم کشورم خوشی و آرامش به ارمغان بیاره. خوشحالم برای ایران و هموطنانم کاش بزودی روزی برسه که مردم ایران هم همیشه لبخند به لب داشته باشن.
دوستان عزیزم بخصوص نسیم عزیز و صدف عزیز که یادم بودین دلم براتون تنگ شده خیلی وقتها میام و میخونم اما می بینم که بقیه خیلی بهتر به هم کمک میکنن و بعضا هم من جواب سوالها رو بلد نیستم.
ما خوبیم . من تونستم P.Eng بشم در واقع اینجا به داشتن تایتل مهندسی مفتخر شدم :). هنوز مشغول به کار هستم ولی نمیدونم تا کی ؟! هنوز شرکت کار جدید نگرفته اما امید به یک کار هست که اگر اون کارو بگیرن اسم من توی اون پروژه هست.
کانادا کشور خوبیه ولی استرس کار همیشه هست حتی وقتی سر کار هستی و حتی وقتی از کارت راضی هستن.
سما جون دانشگاه گفته دیگه دانشگاه نمیقرسته ولی پاکت و مهرة إمضاء دانشگاه خورده و همسر من فقط پستش کرد
سما جون اول باید پول بریزیم تا مدارکو سند کنن؟و این هزینه چقدر هست؟
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
شهرزاد جون به سلامتی.موفق باشی.

انشاالله که شرکتتون هم اوون کار رو می گیره.خوبیش اینه کانادا چیزی به اسم س پ ا ه نداره که بیاد همه ی کار ها رو این

شرکتای خصوصیش بگیرن و پاکتای بسته رو باز کنن.
سما جان من استارت زدم و الان دارم روی WRITING کار میکنم فکر می کنم کتابهای خوبی باشند
نگفتی همسرت READING چه کتابهایی کار کردند ؟
راستی همین الان با 6.5 همسرهامون میتونیم برای نیوزلند اقدام کنیم ولی شانس علی توی پیدا کردن کار توی کلگری بیشتره
شما کی می خوای امتحان بدی عزیزم؟
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
یادم رفت از مصطفی بپرسم ببخشید.

اما یه سرچی بکن تو ص های قبلی به بچه ها گفتم.

من نمی تونم خودم بخونم خیلی تنبلم.

اخه شرایط نیوزلند الان خیلی سخت شده و حتما جاب افر می خواد.

نمی دونم چی کار کنیم بخونم یا نه.البته 5 گرفتن فوق العاده سادس.یعنی همینجوری بریم هم فکر کنم بتونیم بگیریم.
سلام دوستان من خواننده خاموش تاپیکتان هستم البته چند باری پیام گذاشتم و با صدگل جان و نسیم جان از طریق میل مکاتبه داشتم از همتون ممنون ما تقریبا اسفند میاییم کلگری یه سوال داشتم من اپیلاسیون و خودم انجام میدم میخواستم بدونم وسایلش مثل موم و پد اونجاهست آخه اوردنش سخته از این آماده ها هم نمیخوام همون روش سنتی ممنون میشم جوابمو بدید