2789
نازنین جون هیچی رو نمیشه تضمین کرد نه بچه هایی که تو ایران میمونن الزاما اینده بدی دارن نه اینایی که اینجان آینده درخشانی

به نظرم حالا که شرایطش هست امتحان کنین که بعدا به قول خودت پشیمون نشی
همسرتون هم میتونه بره کالج و دوره حسابداری ببینه و با همون فکر میکنم بتونن کار پیدا کنن
شما اگه رشته ات کامپیوتره بازارش خوبه
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نازنین جون شاید دایی تون که دقیق تر از زندگی شما خبر دارن بهتر بتونن راهنمایی تون کنن...اما هیچ کس به دیگری نمیتونه بگه چکار کنی برات بهتره
من حتی به خواهر خودم هم اصرار نمیکنم که مهاجرت کنه. چون واقعا سخته. باید اینقد بخواهی که جا نزنی!
سلام مامان سارا خوش اومدی دوباره -خیلی خوبه به تمام انجمنهای ایرانی ها -دانشگاها- کالج های یک سری بزن اگر شده تبلیغ کارتو بکن موفق باشی
مصی جان خیلی خوب گفتی هر جا کار داشته باشی بهترین هستش برای زندگی
مامان رهام جون هر وقت خواستین میتونین دعوت از پدر و مادر بکنین اما تضمینی نیست بتونن ویزا بگیرن
مگر اینکه شما کار خوب داشته باشین که بتونین ساپورتشون کنین یا اینکه اونها مدارک قوی مالی نشون بدن
صدگل جان نمیدونم الان جوابم به دردت میخوره یا نه
اما برای بلیط آن لاین کاری نمخیواد بکنی
حتی صندلی را هم معلوم نکنی مشکلی نیست
پرینت بلیط رو میبری فرودگاه و سوار میشی
چ خوب همتون دارین میرین ایران

چفد دلم میخواست عید ایران باشم

با مصی جون موافقم که تا پدر و مادر هستن باید رفت

تا بچه هاتونم مدرسه ای نشدن عیدا برین وگرنه باید ژانویه و تابستون برین