2789
مرسی صدگل جون از اطلاعات. حالا میرم سایت و چک میکنم. خوب کاری میکنی که میری. من که با خودم قرار گذاشتم تا زمانی که پدر و مادرم هستند تا جای امکان تند تند برم سر بزنم بدون توجه به هزینه های بالا. یکی از دوستان میگفت واسه چی میخوای بری ایران پولتون و جمع کنید زودتر خونه بخرید، حرف بالا رو بهش زدم گفت آفرین کار خوبی میکنی.

راستی این سایت هم هست http://www.bt-store.com/

نه عزیزم من وینی پگ نبودم (ادمونتون 5 سال و اتاوا 1.5 سال بودم). ولی الان به شما خیلی نزدیکیم. از اینجا (مینیاپولیس) تا وینی پگ 7 ساعت رانندگیه. اوایل تابستون داشتم کارامو میکردم که با دخترم بیام اونجا 2 سال زندگی کنم و شوهرم ماهی 1-2 بار بیاد بهمون سر بزنه. میخواستم یه پروگرم تو دانشگاه منیتوبا تو رشته اقتصاد/مدیریت بهداشت بگذرونم که منصرف شدم.
حالا یه کم از وینی پگ بگو ببینیم چطوره؟ شاید منم اومدم پیش شما : )
مصی جوم من درست یکسال ساسکتون بودم و برای من که از تهران اومده بودم بعد 6 ماه واقعا کوچک بود و از همه بدتر برای من و همسرم که رشتمون it هست واقعا کار نبود وهمسر من 3ماه بعد از ورودمون یک کار پارت تایم گرفت ولی اصلا نتونست تبدیل به کار تمام وقت بکنه
به نظر من این شهر برای اینکه دانشجو دانشگاه باشی یا تحصیلات پزشکی-داروسازی و...خیلی خوبه ولی اگر تحصیلاتتون در زمینه کامپیوتر باشه نه اصلا خوب نیست

مردم خیلی مهربونی داره و خیلی کانادایی(وایت) در اون دیده میشه -وسیله حمل ونقل عمومی آن اتوبوس هست وکار جنرال در اون راحت پیدا میشه حقیقتش اینکه نرخ بیکاری این استان پایین هست- از همون روز اول بیمه درمانی هستید -بیمه ماشین ارزان هست -هزینه مسکن مناسب هست-هیچ مدرسه یا رستوران ایرانی نداره - و ما چند تادوست در این شهر داشتیم اینها باعث شد که ما بیایم اینجا البته فامیل و دوستان زیادی در استان اونتاریو و بریتیش کلمبیا داشتیم ولی نرخ بالای بیکاری در این دواستان وهزینه بالای زندگی ما رو از رفتن به این دو استان منع کرد

انجمن دانشجویان ایرانی فعالی داره واین لینکشون هست:

www.facebook.com/psa.uofs

خوبی این انجمن اینکه در زمینه های مختلفی فعالیت داره مثلا برای عید نوروز ما در مراسم اونها شرکت کردیم

ساسکتون شهری با 250 هزار جمعیت بود ورفتار گرم و بسیار صمیمی داشتندوقتی به فروشگاها وپارکها و هر مکان عمومی میرفتیم اغلب به ما سلام میکردند بدون اینکه ما رو بشناسند در این یک سال من هرگز خلاف رانندگی در اونجا ندیدیم صدای بوق یا ویراژ ماشین ...

کلاس زبانی هم که میرفتم معلم زبانم یک کانادایی بود که تحصیلات دانشگاهی زبان داشت و خلاصه اینکه در یک محیط صمیمی و اصیل کانادایی بودیم

جمع ایرانیهای اونجا هم خیلی خوب بوند وودر مدت کم توانستیم چندین دوست خوب داشته باشیم که از بودن با هم لذت ببریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در ساسکتون همه به هم خیلی کمک میکردند 2سالن آرایشگاه خانم ایرانی و دکتر ایرانی داشت و مرکز کمک به مهاجرینش open doorواقعا زحمت میکشیدو هر وقت کاری داشتیم برامون وقت میگداشتند
من الان 40 روز وینی پگ هستم
اصلا قابل مقایسه با ساسکتون نیست شهر خیلی بزرگ و زنده هست و تقریبا از نظر وسعت مثل تهران هست برای رشته ITچندین کالج و دانشگاه داره مردمش 50% کانادایی هستند(ساسکتون 70%) رفتارشون در مقایشه با مردم ساسکتون خیلی خشک به نظر میرسه مرکز تازه مهاجراش که افتضاحه(ببخشید چون خیلی ما رو حرص دادن و میشه گقت اصلا بهت هیچ کمکی نمیکنند)خیلی شرایطش مثل شرایط اونتاریو هست (مثل بیمه درمانی که از 3ماه بعد ورودت شامل میشه-مالیات 13%و....)-مدرسه ایرانی- مغازه ایرانی -رستوران ایرانی داره ولی من آرایشکاه ایرانی -دکتر ایرانی پیدا نکردم-
رانندگیشون هم چه عرض کنم صدای بوق میشنوی-ویراژ میبینی و از چراغ زرد هم رد میشن البته موردی هست ولی اگر بری مرکز شهر امکان نداره که نبینی چیزی که من حتی 1مورد هم در سسکتون ندیدم
ولی ما بخاطر دانشگاه و کالج به اینجا اومدیم و البته من بک دختر دایی هم اینجا دارم
حالا جالبه به دختر داییم که میگم چون اون 10 سال تروتنو بوده همش میگه وااااااااای اینجا که همه خیلی مهربون هستند پس اگر ترونتو بودی چی میگفتی با میگه واای اگر ترونتو باشی ببین چه جوری رانندگی میکنند خلاصه اون 3 سال وینیپگ هستش و در مقایسه با تروتنو اعتقاد داره که اینجا همه چیز خیلی بهتر هستش و از همه بهتر هزینه مسکن پایین هست نسبت به اونتاریو یا آلبرتا
مرسی صدگل جون از اطلاعات مفصلت. ایشالله که کار و بار خیلی خوب اونجا براتون محیا بشه و خیلی خوب جا بیفتید.
در مورد اون چیزی که دختر داییت میگه کاملا باهاش موافقم :)) چون منم از ادمونتون که واقعا آدمای نایسی داره موو کردم به اتاوا چشمت روز بد نبینه. آنتاریو مخصوصا اتاواییا خیلییییییی با آلبرتاییا متفاوتند. من که اصولا آدم آرومی هستم و سعی میکنم زیاد با آدما درگیر نشم تو 5 سالی که تو ادمونتون بودیم فقط 1 بار منشی یک کلینیک درمانی برخورد بدی کرد و من هم جوابش دادم . ولی همون 6 ماهه اول تو اتاوا چندین بار از کشیر بگیر تا راننده های بد انق در مقابل برخوردهای توهین آمیزشون واستادم و بهشون توپیدم.
البته اینم بگم فاکتور از آدمای اتاوا، من خیلی این شهر رو واسه زندگی به خاطر زیباییش، دو زبانه بودن، امنیت بالاش، و نزدیک بودن به 2 شهر مهم کانادا دوست دارم. ولی خوب هر جا که جاب خوب آدم داشته باشه میتونه زندگی بدون استرسی رو واسه خودش مهیا کنه و آرامش خیال داره.
آرش مدرسه فرانکوفن میره
من و آران خونه ایم. من کار کیترینگ رو شروع کردم اینم وب سایتمه
http://www.kadbanouyeirani.com/

همسرم هم هنوز کار مرتبط نداره

فکر کنم همسر یکی از بچه ها از مشتری هامه...نسیم جون و ارشان هستن که تورنتو هستن؟ آخه یه آقای مهدی هستن دیروز آران را در ماشی دیدن گفتن خانم و پسرشون تورنتو هستن و کلی دلشون هوای پسرشون رو کرد....گفتم شاید خودشون باشن
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
سما جون خیلی برای همسرت ناراحت شدم
امیدوارم ای یه ماهه حالشون بهتر شده باشه و تو هم کمتر دلت گرفته باشه
هنوز به امتحانشون نرسیدم صفحه 333 رو مخونم اما امیدوارم همه چیخوب پیش رفته باشه
نازنین جون من 2 سال مونترال بودم
چ سوالی داری؟
اینکه بگی مهاجرت برات خوبه یا نه نمیشه جواب داد
ب نظر من اگه از زندگیت در ایران راضی هستی مهاجرت نکن...چون خیلی سختیا داره