2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کسی هست یه وکیل مهاجرتی کار درست بشناسه؟

من شدیدا نیاز دارم یک جلسه مشاوره پیش وکیل برم

یه وکیل خودم سراغ دارم که ساعتی هم کار میکنه و خیلی هم وارده اما تا نوامبر ایران نیست

من دنبال یکی هستم گیر نده باید پیشم پرونده داشته باشی 4 تا مشکل و سوال دارم که زودتر باید حل بشه
تیفانی جون هم کبد چرب داره هم کلسترول هم اسید اوریک.

اصلا دیشب تا صبح داشتم سرچ می کردم و اینا.

غذا چیا می خورین؟

مصطفی خیلی حرص می خوره و تو خودش می ریزه.باره مسئولیتش هم زیاده همینا باعث بالا رفتن چربیش شده.
اخی سمایی ایشالا بلا دوره خواهر.منم باابنکه خییلی لاغرم ولی چربیم بالاست.مامانم همیشه میگه رعایت کن.منم میگم دو روزه عمری بذار حداقل غذا میخورم حالشو ببرم خلاصه نمیتونم واین خیلی بده.
الهام جان اصلا در یاد دادن انگلیش عجله نگن اینقدر زوذ بچه ها راه میفتن که من میگم شاید بهتر بود بجای کلاسهای لینک رقته بودم مهد دخترم ;) ولی تیتی راست میگه فقط چند تا جمله ضروری مثل دستشوئئ رفتن و اب خواستن و... یادش بده.
ما هم مهاجرت دویاره کردیم به ادمونتون.چندروزی هم اینترنت نداشتیم.حالا الهام اگر سوالی در مورد ادمونتون داشتی بپرس خواهر
شوهر من کبد چرب داره و کلسترول
الان 2 ساله متوجه شده وقتایی که میره بالا و اوضاع بهم میریزه همش احساس خواب آلودگی میکنه
ما تقریبا برنج دیگه نمیخوریم شاید ماهی 2 بار یا تو مهمونی جایی
وزنش رو زیر نظریه دکتر 10 کیلو کم کرد تو 3 ماه بدبختیمون از همون کاهش وزن شروع شد
الان وزنش خیلی کم شده چون با وسواس غذا میخوره
بیشتر غذاهامون شامل انواع خوراک مرغ و گوشت و با هر سبزیجاتی که فکرش رو بکنی
ماهی تو فر ، آش و ...
فست فود که اصلا نمیخوره باز من یواشکی خودم میخورم نوشابه و تنقلات هم اصلا لب نمیزنه
دیشب بعد از مدتها غذای برنجی خورده تا خورد شروع به غر زدن کرد که واییییییی حالم بد شده چربی رفت بالا...

اونم استرسش این روزا خیلی زیاده به نظرم خیلی استرش تاثیر منفی داره وقت ورزش هم نداره نهایت یک روز در میون 10 دقیقه بره پارک بدود
اوره داداشم داره ارتباط مستقیم با مصرف گوشت داره اسم مریضیش نقرسه هر موقوع بالا میره پاهاش باد میکنه و درد وحشتناک میگیره

سلام.

مرسی صدف جونم خوبی؟اینقدر دلم گرفته ها حد و حساب نداره به خدا.

خدا خودش نگهدار همه باشه نگهدار مصطفی و مامانم و بابام هم باشه.خیلی دلشوره ای شدم.

تیفانی جون در عرض چه مدت 10 کیلو کم کردن؟کاش چیزایی که درست می کردی رو بهم بگی اگر زحمتی نیست.

راستی تیفانی جان شما هم باید پرینت حساب نشون می دادین؟چقدر باید می داشتین و از کی.(ببخشید فکر کنم یه بار بهم جواب دادی اما اصلا یادم )

اخه مصی حتی حبوبات هم نباید بخوره.
پلنگ صورتی جان من همون piaaf هستم یه کاربری دیگه ساختم دارم با اسم پیاف وسایل خونم رو میفروشم از بچه های سایت بعضا به فروشنده های سایت کم لطفی میکنن منم مجبور شدم با یه اسم دیگه به جماعت فروشنده بپیوندم و گاهی قاطی میکنم کیم و کجادارم پست میزارم
شوهرم تو کمتر از 3 ماه 10 کیلو کم کرد اما این کم کردن اصلا خوب نبود دکتر تغذیه بهش میگفت روزی 2 لیتر یا بیشتر آب بخور که بعدا که گرفتار کبد چرب شد دکتر گوارش بهش گفت همون رژیم مسخره این بلا رو سرت آورده

کدو سبز براش خیلی خوبه عرق کاسنی و میوه های سرخ مثل زغال اخته ، خرمالو ، فلفل دلمه رنگی
برای کبد چرب کنگر فرنگی یا آرتیشو اگر گیر آوردی بده به صورت سالاد به شوهرت بخوره براش خوبه البته الان فصلش نیست
زردچوبه تو غذاش بیشتر بریز اما فلفل رو تا میتونی کم کن
الان فصل زرشک آبگیری هست بخر براش تو خونه درست کن صبح به صبح بده بخوره
دوستای عزیزم سلام
من و همسر و دخترم که 5 سالشه تازه اومدیم کانادا و ساکن اتاوا شده ایم .خیلی دلم میخواد با کسی که شرایط مشابه من داره دوست بشم .ممنون میشم اگه تو این راه کسی بتونه به من کمک کنه .
سما جان ماهم پرینت حساب نشون دادیم 4 تا سپرده داشتیم که فقط یکیش مال همسرم بود و 3 تای بقیه مال پدر و مادرامون بود
در مجموع همه حساب ها رو هم با نرخ ارز 1200 تومن حدود 170 هزار دلار شد
سپرده ها همشون بلند مدت بودن و حساب بلند مدت گردش نداره

چند ماهه که نرخ ارز رو پایین گواهی بانکی ها 2500 میزنن