samayi chera delet gerefte azizam?rezhem hashon ro khob raayat konid inshala zod khob mishan va be ghazahaye rezhimi adat mikonand har chand midonam kheyli sakhte :( tifani jan ahan alan gereftam.akhey yade khodam oftadam k chobe haraj zadam b vasayelam :( sara jan tavalode pesaret ham mobarak vali che hedyeye tondo tizi ham behesh dadina ;) narges jan kash inja bodi .manam dokhtaram 4saleshe va inja tanhayim :(((
نرگس جون کجای اتاوا هستی؟ من یه سال و نیم اتاوا بودم، البته دوست زیادی پیدا نکردم ولی یه دوست دارم که یه پسر 5 ساله و یه 10 ماهه داره. اگه محل زندگیتون نزدیکشون باشه و دوست داشته باشی میتونم بهش معرفیت کنم :)
سلاممممم مامان ساغر جان ما هم تو مسیر مهاجرت هستیم و منتظر پاس ریکوئست هستیم فعلا. میشه لطف کنید در زمینه معادلسازی مدرک منو هم راهنمایی کنین. اگه شمارتونو بذارین که باهاتون صحبت کنم ممنون میشم. شما هم هنوز ایرانین یا ...؟
بچه ها اونایی که تجربه فروش وسایل دارین لطفا بگین از چقد قبل از بلیط شروع به فروش کنیم؟ درضمن چیا رو نگهداریم که با خودمون بیاریم اونجا تو دو سری اول؟ چیا ارزش داره اوردنشون و چیا ارزش نداره.
من قصد مهاجرت دارم.رشتم دیمند شده و خوندن فرانسه رو هم شروع کردم و علاقه مند هم هستم بهش متاهلم و یکه دختر 5ماهه دارم امتیازم بدون زبان و نظر افیسر 55 تاست یعنی فکر میکنم بعد از مدرک تف شرایط برامون مهیا باشه اما اصلا نمیدونم کار درستیه یا نه کسی هست اونحا تو کبک زندگی کنه و بتونه منو راهنمایی کنه توروخدا منو از این بلاتکلیفی در بیارین ایا مهاجرت برای ما کار درستیه؟؟؟؟؟؟؟ اینجا خونه و ماشین داریم شغل همسرم خوبه و با نصف روز کار دراومد خوبی داره خودم بعد بچه دارش دن سرکار نمیرم اگه سوال دیگه ای هست جواب میدم
ممنونم ازتون دوستان نی نی سایتی با خوندن وبلاگهای تو اینترنت که بکلی نا امید شدم شما منو راهنمایی کنین
مصی جون ممنون از پاسخت .عزیزم من تو خیابون whitefathers زندگی میکنم .البته اگه آدرسشون یکم دور باشه مسیله ای نیست چون ظاهرا پسرشون همسن دختر منه و این خودش برای من مهمه .ممنون میشم اگه بتونید ما رو بهم معرفی کنید .خوش باشید
نازنین جون بستگی به هدفت داره اگه فکر میکنی اینجا خیلی سریع می تونی به امکاناتی که درًایران داری برسی که اشتباهه اما اکه به فکر اینده بچتی و می خوای در اینده پیشرفت داشته باشه اونموقع مهاجرت گزینه خوبیه